Ricky Martin FTW !! :D

Juste Ricky martin kom ut med att han var homosexuell... är någon överraskad? :P haha. Många män,pojkar och killar jublade är jag säker på haha.

Men för alla ni som inte vet, så är Ricky martin inte bara snygg, en grym artist och jävligt charmig, han bekämpar Trafficking också! Ricky bekämpar inte bara trafficking, utan mycket annat också. Det gör han med hjälp av Ricky Martin Foundation

Så vem bryr sig om Ricky martin swings that way? Ricky är så mycket mer än det !

ricky martin11 :D:D:D:D:riiickyyy



stop the trafficking

Go Ricky martin!! :D






/ J

Snart 1 år ..

Snart har det gått ett heeeeelt år sedan jag tog studenten..

Känner mig så gammal o deprimerad, jag är nog emo innerst inne.

Jag visste inte vad ett emo var tills jag började gymnasiet, apropå ingenting haha.

Kanske hade jag klätt mig som dem om jag träffat på någon sådan när jag var yngre. Mami tjatade alltid på mig, att jag hade för mycket svart på mig hela tiden :P


Min student

min stuudent, fin vit blomma

min studeeeent

jag i vit klänning
1 Juni 2009






/ J

 


Hello, I have new bras.

Nu är jag äntligen hemma, var ute o köpte lite kläder.

Köpte en snygg skjorta till min bror, byxor och två set underkläder till mig själv. Skulle köpa strumpbyxor också, men orkade inte åka in till stan. Haha har blivit så lat :P

Varför är det så att så många tjejer/kvinnor har fel BH-storlek?

Jag var iaf helt ute och cyklade, jag köpte alltid för små, men idag köpte jag rätt, fick hjälp av försäljaren haha, hon fick mäta mig vilket jag aldrig gjort innan, så nu har jag rätt storlek och jag känner mig mycket bekvämare. Vilken storlek jag har ska jag aldrig säga högt haha.

Är trött som fan nu, men ska inte sova, för måste vakna tidigt imorgon. Ska till skolan -.- Är så besviken på allting så orkar inte åka dit, men ska göra det ändå, bara för att fixa tentan. Och det blir inget VG den här gången, efter allt som har hänt den senaste tiden har jag inte kunnat fokusera alls. Så ska bara skaffa mig en bild av hur tentan ser ut. Nästa gång ska jag fixa ett VG. 

I must learn to choose my battles.

Känns som att jag bara låter tiden rinna iväg, jag slösar på tiden och jag latar mig för mycket. Men ibland vill jag kunna ta det lugnt utan att få skuldkänslor. Men det är svårt. Måste lära mig att spara på krafterna, ha tålamod. Måste bli starkare dessutom, träna lite. Borde köpa ett gymkort, life ligger ju ändå bara en hållplats ifrån. kan cykla dit på sommaren! Längtar till sommaren lite. Men bara lite ..






/ J

Sweet, but creepy.


HAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!


uuurk..

Är trött som en apa och min dator omformaterades, så har inga bilder, inga videos, inga dokument kvar :'( Är så arg på mig själv för att jag inte sparade allt på en extern hårddisk. Fyfan. Hade så mycket inga andra hade, videos från Hong kong, fester, bilder från alla resor, alla roliga minnen, mitt cv som jag kämpat med... asså gaaaaaah!!! skjut mig.

Kan tacka facebook för de bilderna jag har nu iaf, hähä. Och tur att jag alde upp vissa bilder på bloggen. Annars skulle jag inte ha något kvar alls!

Btw, var ute i fredags. 

Förfesten var en utav de sämsta jag varit på, seriöst. Hahaha. Ville bara gå därifrån. Men men, vi stack till slut till rio rio och dansade, gaah det fanns verkligen idioter där. En jävla bitch som knuffade den ena av mina vänner och blev utslängd, en annan full kille som inte förstod vad nej betydde och försökte tvinga en annan vän o dansa med honom. Usch. Skadade min hand då jag knuffade honom ifrån min kompis. gaah vilka idioter det finns..
Så tillslut träffade jag på en bekant o hans vänner, så dansade vi, haha det roliga är att vi alla är grannar, jag nyktrade till och såg att klockan var mycket, så vi sprang för att ta bussen, som vi såklart MISSADE, och SJÄLVKLART regnade det så vi frös arslet av oss! Men sen gick vi till Mc och åt o var glada, kommer inte ihåg hur jag kom ifrån mina vänner, men hittade dem på Mc igen haha :D sedan tog jag o min granne bussen.

Oh well, ska åka och sola nu. Ha det gött !

Rio rio
Rio rio





/ J

Idag/imorgon

Jobbat och pluggat, missade greys anatomy ändå -.- sigh .. fick trösta mig med mamis goda matlagning. Imorgon ska vi tvätta världens största berg av smutsiga kläder :(

ska sova nu, godnatt.






/ J

Hejdå angered.

Så nu har vi flyttat klart!! Nu ska vi bara packa upp, och tapeternas färger,, USCH fulaste färgerna. Ska fanimej måla om hela skiten haha.

Så nu är det jobbigaste över, är tacksam över hjälpen vi fick :D

gaah ska fortsätta packa upp, c ya!!






/ J

Me soo huungrryyyy !

Ska nog laga mat snart, är ganska hungrig nu.

Igår så packade jag o min bror våra rum, så mitt rum är nästan helt tomt, förutom ett litet skåp och några lådor som ligger o skräpar på golvet, har diskat allting, såtallrikar o kastruller ska vi packa idag. Ska packa hela natten ! för imorgon ska flyttbilen komma tidigt och allt ska vara redo inför det.

Nu ska jag iaf gå laga mat ! :D






/ J

Me love you long time ! (o^ - ^o)

Far east movement and wong fu productions :D You've made my day !






/ J

Time is running away, I am running with it.

Gaaaaah!!!! Jag är så jävla lat så det finns inte. Får ångest o blir lite emo. Men det är lugnt, jag kan fixa det. Jag ska fixa det.

Nog med självpeppandet!

Idag var jag på stan med 4 av mina snygga vänner och åt sushi :) Var på posten o hämtade mina nya smycken och min nya klänning! :D YAAAY ^^ Klänningen jag hade tänkt ha i fredags,men som ej kom i tid, så får ha på mig den den 4:e April, då det är AI fest! :)

Ja, jag planerar alltid långt i förväg, varför? Cause I'm a controle freak.

Så nu sitter jag vid datorn o försöker komma igång med att renskriva en text, igen, men jag börjar inte med det. Typiskt. Men ska börja snart. Snaaaart.

Fin klänningqwertyuiopå¨sdafghjklöä'zxcvbnm
And now I own it!






/ J

Bad news and some good news !

Har fortfarande inte fått igång min dumma dator!! Orkar inte åka ut för o lämna in den för lagning.. fifan vad långt bort det ligger :'( Får väl gå dit efter att jag flyttat hihi.

Så, som sagt så flyttar jag den 20:e ! :D Så kommer ha fullt upp nästa vecka, ska jobba, träna, plugga inför tentan och PACKA ! eeek, finns så mycket o packa känns det som, sånt jag inte tänkte på, mycket ska vi iaf ge till Reningsborg, ett ställe som säljer möbler kläder osv, andra hand.

FESTA
Igår, jag med klänningen från Kotyr.se






/ J



gaaaaaaaaah!!!

Min dator är hjärndöd, sitter nu vid mamis dator. Väntar fortfarande på mina klänningar, det är nu onsdag och har ej fått någon av dem! :( Får se om jag har en av dem på fredag?






/ J

In the night I show some legs.

Klänning

This one?

Or ..

Fin klänningqwertyuiopå¨sdafghjklöä'zxcvbnm
This one ?







/ J

Jag är klar!

Blev klar för en timme sedan. Men sitter nu vid datorn o latar mig, ska snart sova. Vaknar om ca. 4 timmar, haha:P Äsch, jag har väl lite ohälsosamma vanor.

Ville bara säg adet, och jag håller tummarna för min vän som ska Man-up, förhoppningsvis imorgon då :P haha Godnatt/Godmorgon!






/ J

Jag orkar inte!

Det tar så lååång tid för mig att sammanfatta den här texte. Varför vet jag inte. Det är inte svårt ens. Bara en liten söt sammanfattning, I eat those for breakfeast!

Men icke inatt.

Jaja vad ska man göra, behöver gnälla lite, det är allt ^^ Sen mår jag bra, då orkar jag mer!

Gillar inte o vara seg, gillar inte o vara trög, vill inte vara lat, fast jag är det ändå haha.

Idag har jag lärt mig något nytt, klassificiera och kategorisera är inte samma sak, vet inte vf jag trodde att det var samma sak höhö.

Iaf, är hungrig fortfarande ! Vräkte i mig ett par knäckemackor, men det räcker inte, kanske bara vill tröstäta lite? Ingen aning vad jag vill. Är lite små trött nu. Ska vakna tidigt imorgon. Ska nog träffa Lydia och hennes son Elias! :D yaaaay. Är glad, för har inte träffat dem på jääättelänge!! Saknar dem ^^






/ J

I have plans, I have dreams, I have motivation .

Idag ska jag läsa ett par sidor och sammanfatta det, på Måndag ska jag intervjua ett par barn. Jag ska bli klar med uppgiften på måndag. Det har jag bestämt.

Har bara varit hemma idag, iförd pyjamas heeela dagen. Vaknade jättesent, ingen aning varför :S har inte gjort något som tröttar ut mig ens haha. Kändes lite tomt hemma, då bara mami och jag är hemma.

Jag har inte målat på jättelänge, och kommer nog inte göra det på ett tag nu, ska ju göra klart ett par arbeten klara tentan, flytta och allt vad det innebär. Men eftersom jag ska flytta så ska jag inreda ganska mycket ! :D Då inredningen i den lägenheten är lååångt ifrån vad man kallar för fint haha.

Nu ska jag återgå till sammanfattningen :)



Crystal clear






/ J


better off ..

You are better off without me.
I am better off without you.
Why am I so sad?
Why am I missing you..
Why now?
why..








/ J

Mår inte bra.

Känner mig seg i huvudet, allt är så dimmigt. Kanske bara för att min syn försämrats så drastiskt.. Är ledig imorgon. Ska plugga när jag ändå kan, har så mycket o hinna med. Skönt o kunna sysselsätta sig med något intressant ^^

Kommer bli ledsen när kursen avslutas :( Gillar så som mitt liv ser ut nu. Men icke att förglömma! Ska försöka fixa körkortet. Måste verkligen spara, har hört att det är jättedyrt, emn andra säger att det inte är så dyrt ändå? Vad ska man tro egentligen .. Sparar för säkerhetsskull iaf ^^ Man kan aldrig spara för mycket?


Min första sparbank






/ J


DUMMA MOBIIIL!!

gaaaaah jag får alla sms så sent!! så irriterande....


!"¤%%"¤"%!&!"%!!!!!!!!!!!!!!!!!






/ J

Good things I take with, good things I leave behind.

Den 20:e flyttar jag!! Hejdå angered, det var kul så länge det varade, men allt har sitt slut. Bra eller dåliga slut, man kan bara hoppas på det bästa.

Var o solade igen, tror nog jag har fått färg, jag tycker det iaf.

Idag höll ja på att ramla minst 10 ggr på väg, och från skolan, pinsamt värre!!

Nästa vecka ska jag ut o fira min födelsedag, efter blivet, jag vet! Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Har jättemycket att göra i skolan, blir stressad bara jag tänker på det. Men det fixar jag.

It's only a matter of time.

Gahhh, saknar dig! dumma dig, som försöker vara så snäll o trevlig hela tiden. Jag kan inte låta bli att tycka om dig. Varför fattar inte han det?

Aja. Ska underhålla mig med läxor så att jag inte tänker på honom mer.


I feel the panic crawling beneath my skin

Adios.






/ J

Chocktillstånd

I can't believe it! Tycker om honom som inte längre är en del av mitt liv, ibland så möts man av en slump dock... Har saknat och inte saknat honom, men jag kan inte låta bli att försöka trycka undan alla känslor för honom, stora som små. Jag mår bra och dåligt när jag hör hans namn, står inte ut med känslan. Vill inte känna mer, det stör mig, jag borde inte känna nåt mer. Igår bad jag honom inte höra av sig till mig mer, inte någonsin. Jag vill såklart att han ska höra av sig, men det skulle inte vara för mitt eget bästa att tillåta honom.

Haha, jag kan inte hjälpa det.



I have a pitchdark dot on my heart.






/ J

Hej, jag är 20.

20









Am I acting my age? Probably not :P






/ J

JAG ÄR 20 ÅR NU!!!

Nu är jag 20 år!!! :D

Fördelar:

* Kan köpa på systemet (big deal)

* Kan festa på parklane? (hahhaha)

* Kan säga att jag är en ung kvinna ! ( ser ändå ut o vara yngre än 20 :P )

Och detta verkar vara anledningarna till att folk vill bli 20? WTF!??! Det här är BS.

Nu ska jag städa mitt rum, ska få gäster sen, och ska till skolan snart. Ska nog hoppa över träningen idag. TTYL!

Jag är 20 år, och allt ser ut o vara precis som när jag var 18/19. No big deal.

20.


TÅRTAAA
Söt och mumsig, tackar inte nej alltså!! :D






/J

RSS 2.0