Today is one of those days ..

Jo idag är det en sån dag då man tänker, jag ska aldrig mer dricka så mycket igen ! 

Ye ye, är trött. Lagar lite julmat med mami, munnen vattnas, vill äta nu, är så jevla hungrig.

Har ont i svanskotan, minns att jag ramlade igår, riktigt ordentligt haha. Hade väldigt höga klackar så det var ett högt fall haha. Synd om min röv. Tappade bort mitt bankkort också ! jevla shiiiat. Visste att något skulle hända som förstörde min glädje i HKG. Nu har jag gaddamn inga pengar ! eller jo på kontot, men kan icke använda dem :( Fan ta mig som var tvungen o bli så redlöst full igår.

Men iaf, idag är det jul så tänker ej vara ledsen, god mat ska ätas idag ! wihooo!!

Så iaf Feliz navidad !! :D








/ J

Avatar 3D

SUPERBRA FILM!

Verkligen jättevacker gjord, historien var lite, ääh. Men färgerna, miljön. Jättevacker. Iofs så kollade jag 3D versionen. Men den vanliga versionen är nog minst lika fin ^^

Long story short:

Guy goes alien, alien goes hero, hero gets girl, The End! ^^ 






Påminner om final fantasy














Berättelsen påminner mig lite om Pocahontas. Om man ser filmen så kommer kan se likheterna mellan berättelserna.


Älskade den här filmen i vilket fall ! Dags för mig o däcka, adios.






/ J


Storstädning på G!

Nu är det storstädning som gäller, tycker att det var dags för det. Det såg riktig kaotisk här, och de som har varit hemma hos mig vet vad jag pratar om. Tror nog att mina vänner är gladare än vad jag är, att vi slänger bort allting.

Vi har haft massa onödiga saker här hemma kan jag säga. Massa skåp, papper, gamla böcker, skoluppgifter mm. Och nu ska allting bort!

Ska försöka övertala min pappa att tapetisera hela huset också, känns som att vi har haft samma tapeter hela mitt liv, så vi får se ifall vi lyckas.

Ska börja med städningen igen see yaaaa// Maria

Bitchin n whining

Trött och vill somna om, *gnäll* *gnäll*

Så idag ska jag och mami dearest kolla på Avatar 3D ! :D Ska bli spännande hihi. Längesedan jag kollade på en 3D film.

Oh well that's it folks !






/ J

Jag är inte iranie !

Är så trött på att folk tror att jag är iranie. Jag ser ju ut som en latina?




Jag


Claudia Lynx
http://llara.blogg.se/images/2009/claudia1_26873246.jpg


Ser jag ut som en iranie eller !?






/ J


KLASSFEST FTW !

Haha är äntligen hemma!! Mitt hår luktar rök och sprit, min andedräkt luktar sprit och chips, mina strumpbyxor är trasiga lite här och där, mina skor är smutsiga, resultatet av en galen klassfest haha :D

Har aldrig varit med om så galna klasskamrater haha. Roliga som få.

Så vad hände igår? Jo, jag fick inte tag i Dr.evil, så Emma och jag stack till The queen för en billig fylla. Men vi blev aldrig mer än lagom påverkade. Vilket var bra, annars skulle jag inte minnas allt det galna som hände igår ! :D

Jo så vi åker hem till Johan vars hem vi skulle festa i. Stod i en hel kvart och väntade ute i kylan. Men vi kom till slut fram till hans hem. Så då var nästan hela klassen redan där. Vi drack glögg och minglade, åt chips och russin, lyssnade på lite musik och spelade tv-spel. Måste bara påpeka att jag slog alla på fighting spelet 8 ) Men de tog det som män, så inga tårar fälldes :P hihi.

När killarna väl fick i sig kanske ett glas för mycket började de ta av sig och sedan sprang de ut i kylan och kastade sig i snön , ronja rövardottern all over again, fast med underkläderna på :P Sedan gick några till Linnea och bad henne riva dem på kroppen hahahaha, så sedan gick killarna runt med rivmärken över mage och rygg :P

Alla dansade till musiken och skrattade och snackade om skitsaker, talade om hur mycket de tyckte om varandra, vissa visade det genom att kyssas och kramas.

Jag var i chocktillstånd, fick veta en massa jag inte visste om mina f.d. klasskamrater haha. Hade ingen aning alls ! haha.

Så tillslut så blev alla trötta och drog oss hem, vissa sov över. Stackars johan som får städa upp efter oss också ! :(




Dessa svepte jag, förutom gin and tonic drinken :p




Såhär såg det ut när vi kom fram till festen.











Såhär kul hade jag..



Sen började det hända saker :P



Rivmärken på Paul :P De andra väntade på sin tur.



Västtrafik ville inte visa mig tidtabellen. Damn u.



Topless guys going wild ! haha.



Gustav och jag



Gustav jag och Johan


Johan och jag.



Rivmärken



hahah blottaren Carl



Jag är lite trött och Johan drar en snuskmin :P


Gustav blev kärleksfull



Några andra som blivit trötta





Oscar föll omkull o drog med sig Paul



Jag o Dana



Gustav, jag och Dana


Jag ser iaf fram emot nästa klassfest ! ^^






/ J

På jobbet

Sitter på restaurangen nu, det finns inte mycke och göra under vinter tiden, så istället satt jag, min bror och vår tredje arbetskamrat simon och spelade poker och bluff. Jag har aldrig spelat poker innan men ändå vann jag nästan hela tiden, jag vet, jag är grym =P. Och så vann jag på bluff också=)

Snart är klockan 21.00 och det innebär att jag måste jobba på nattklubben då det öppnas. Har verkligen inte lust med det. Jag fryser och är väldigt trött så jag vill bara hem och sova. Men bra musik kommer det iallafall att vara, men tror nog inte att det kommer komma mycket folk, oh well.

Ha det bra så länge// Maria


yesterday

Hm...igår har jag äntligen fått träffa min baby, hade inte träffat honom på en hel vecka och jag hade inte kunnat prata med honom så mycke på telefon, eftersom han hade flera tentor denna vecka. Men igår fick jag äntligen träffa honom, och jag saknade honom jätte mycke.

När jag skulle hem från borås var vädret jätte kallt, asså svin kallt. Hade ingen känsel i tårna eller ansiktet och det värsta är att jag inte skojar. När jag äntligen var framme i angered så åkte inte min buss såklart, och vem orkar och vänta på bussen, så jag gick ända hem. När jag äntligen va hemma så var det en varm dusch som gällde, it was so nice;)

Nu är jag också klar med julklapparna, har köpt tre presenter till min baby. En av de är en tre ramar med tre bilder, en är på mig, en är på honom och en är på oss tillsammans. Så har jag också köpt en frank dandy kalsonger till min bror.


Så här ser mina julklappar ut som jag har köpt till min baby=)

Ne men nu ska jag fortsätta och jobba igen. Puss och kram// Maria


Chinchilla,, söööt söt söt söt...











Me want one ! :(






/ J

gayfaaakkkkk

Röv. kan inte somna om, är hungrig nu också. Vill ha filmjölk med flingor o russin, knäckebröd med pålägg. Mums. Men nej, orkar inte gå till köket o fixa det. Jaaa jag är så lat.

Så vad har jag o säga just nu så tidigt, hmm joo ska på klassfest senare. Jag och mina vänner ska åka dit jättetidigt, för de måste hem tidigt. Vissa måste upp o plugga och andra måste jobba. Och jag är ledig.. Inte kul o vara ledig när alla andra är upptagna. It sucks. Då har man bara tråkigt. Juste idag så måste jag träffa Dr.evil och sen så ska jag köpa en BH.

I am bored .




What is love ?? Haha Love it !! :D






/ J

Get your nerd on

Kom på att jag ritat en kopia på Spongebob "get yer nerd on" ^^ det var ett tag sen jag ritade den.






http://www.myteespot.com/images/Images_d/DSCF07232.jpg


Blev påmind då jag skrev om geeks and nerds tidigare :P Ganska likt va? Bara att originalet är lite bredare :P






/ J

Geek alert !

Läste nyss aftonbladet, såg en artikel om Geeks. så då ville tönten inom mig läsa det höhö ^^.

Länken till artikeln : http://www.aftonbladet.se/kultur/article6295657.ab

Där får man rösta vem som är 00- talets bästa geek, där fanns bland andra Neo från The matrix, Lisbeth Salander från Flickan som lekte med elden, comicguy från The simpsons, etc etc.

Då är såklart Neo bäst enligt mig för han är smart, snygg och cool. Annars kanske det hade varit Lisbeth, men jag gillar inte hennes smink.

Men nu är frågan, Vad är en Nerd och vad är en Geek ?

När det gäller o hitta betydelser av ord brukar jag använda Wikipedia, så som nu, då står det :

En Nerd är en person som har lite svårt för o vara social, har fult åtsittande kläder, Steve Urkel haha, men är antingen väldigt intresserade av matte, vetenskap och teknik,Albert Einstein , eller  saker som har o göra med fantasy och science fiction,Comicguy från The simpson. 


Ordet Geek betydde från hela början "freak" eller "fool", en geek var förut en man som upträdde på karnevaler, showen utgick på att han bet av en levande hönas, fladdermus, eller insects huvud.

Nu så är geek samma sak som nerd, man kan inte riktigt säga vad skillnaden är.

Enligt Richard A. Clarke är skillnaden att "Geeks get it done", hahaha :D.



Min favorit geek/nerd ^^






/ J


Godmorgon !

Då är frågan, varför vaknar Jessy så tidigt fast Jessy inte ska göra något idag?
joo,, jag vet inte riktigt, har konstiga rutiner. Simple as that.

Så nu har jag ätit frukost, knäckebröd med pålägg och en skål filmjölk med flingor och russin ! Mums ^^ Japp sånt äter jag på morgonen, kanske drf jag har mer energi än andra? Jag brukar nämlingen sova som mest 5 timmar ibland. Även när jag jobbat hela dagen ! Och dagen efter behöver jag inte ens kaffe för att hålla mig vaken, Suck on that redbull och kaffe! I don't need you.

Vilket vi inte kan säga om Maria. Maria <3 Redbull 4-evah.


Godmorgon ! ^^






/ J


Last night

Somnade tidigt och vaknade tidigt. Vaknade kl 1.00 och kunde inte somna om. Blev massor av anime och chat. Bara en massa sjuka saker haha. Kul o vara onormal ^^

Så iaf, målade nästan klart en liten bild som jag påbörjade för ett par dagar sen. Har gett upp på poträttet än så länge, kan inte måla om jag inte har lust, så får invänta lusten.

Förresten ! ska hämta mitt paket idag! Idag har min kjol anlänt !  yaay ^^! Både mami och min bror säger att det är svinkallt ute, blir lite rädd nu, för måste ju ut om en stund. Blir nog tvungen att ta på mig minst 40 plagg.. gahh.




Clouded sight






/ J

Kind of.. sometimes ..


Kind of feeling blue


Nånting jag ritade en dag.






/ J

The cock


Vem kan detta vara då ? haha.


Länken till videon : http://www.facebook.com/video/video.php?v=230442934858






/ J

Whatcha Say ACOUSTIC - Jason Derulo



Tycker att den ACOUSTICSKA versionen är mycke bättre än den vanliga=)

what to do?

Sitter och kollar på the simpsons just nu, därefter är det paradise hotel som gäller. Paradise hotel är väldig töntig program men när man inte har nånting annat och göra så kan man inte göra nånting annat än att kolla...hm....what to do?


The simpson


Paradise hotel

Kommer nog dra mig ensam till stan och kollar på julklappar till mig bror, sedan ska jag köpa lite små julklapps grejer till min baby istället för en present för att göra det lite kul=P, sedan måste jag lämna tillbaka vissa grejer som jag hade köpt för några dagar sen.



Känner mig lite seg just nu, vill hitta på nått kul men som sagt, what to do? Vill börja baka igen, men orkar inte längre=/

På freda ska jag till borås och träffa min baby, och då ska jag laga min berömda lasagne som alla älskar=) Hope he likes it(a)



puss och kram // Maria


Nystädat

Nu har jag städat rummet ! Så för att föreviga mitt nystädade rum tog jag kort på vissa delar av det. 


Tog väldigt mycket energi o bädda den här sängen säger jag bara!



Här brukar jag ha lite kläder


Tände lite ljus för lite julstämning



Äpple, kanel och nån mer lukt. Mums ^^



Filmdags !






/ J

Heels made for a night out

Hämtade nyss mina skor ! De passade också, yaaay ^^. Träffade på en vän i mataffären, när jag kom hem skickade han en sjuk/rolig youtubeklipp. Jag fick ett skrattanfall haha :D så jävla bäst haha!

Länk till klippet : http://www.youtube.com/watch?v=eDMgvsv0vas

Blää måste städa rummet .. Sängen är så stor, jag har 4 täcken och 7 kuddar. Help me??








Nya skor FTW ! ^^






/ J

Även om ..

Lägger upp bilder på en del jag planerar att ha på mig på den ena festen, resten är på väg ! ^^




Mitt svarta nya linne och drop-dead-gorgeous halsbandet.



Halsbandet är köpt i Guatemala, så ingen annan i Sverige har det ^^



Måste köpa en bok o läsa på planet .. Annars blir det inget kul efteråt, när både dator och psp dör.

Har letat igenom på nätet, men hittar ingen bok som verkar värd o läsa. Borde nog köpa en bok som är så tråkig att jag somnar, så känns resan dit kortare ^^ . Det är trots allt en resa på 17 timmar. Får lite ångest när jag tänker på det. Min kropp kommer vara så slö efteråt.

Oh well.






/ J

Bara för att ..

Var på stan idag o köpte till slut ett linne, åt sushi idag :) Mums. Today was a good day. Fick mig ett gott skratt då min vän tog på sig en kycklingdräkt ! hahah. Knäppa vänner är de bästa man kan ha ! :D haha.

Vi gick och gick tills jag fick skoskav. Men vi alla hittade vad vi letade efter.

Behöver inte köpa fler saker egentligen, men det blir så att jag gör det ändå, haha. Klickade hem en kjol och två par skor, allt för mindre än 500 kr. FYND! Och så linnet som jag köpte idag. Vet precis vad jag ska ha på mig till de kommande två festerna.

Lite knäppt att planera det redan nu, det är ändå ett par dagar kvar hehe. Men det är kul! Och jag ser fram emot dessa dagar lite extra nu ^^

Vill hitta lite smycken också. Fick låna mamis sjukt snygga halsband. Den är verkligen MÄKTIG! Svart och silver, me gusta mucho ^^

Det gav mig mer lust att köpa smycken i HKG. Undrar vad det finns för urval därborta?
Finns nog allting! Eller det är vad jag hoppas på iaf. Blir besviken annars..

Men inte att förglömma!



Say hello to my yellow friend ^^

Haha Dr.evil is a chicken :P






/ J

Horror

Såg en skräckfilm med min lillebror nyss, helöt tråkig i början, sen började folk äntligen dö o man såg blod osv. Var lik "paranormal activity", fast kanske lite mer barnförbjuden då man såg bröst ! :P

Aja. Drack min caffelatte, o nu väntar jag på vännen min som äter eller nåt. Börjar bli sömnig. Får inte däcka!! Har en lång dag framför mig. Ska träffa mina snygga vänner snart ^^



Nu drar jag.






/ J

sevenfiftyinthemorning


http://deimos2.deviantart.com/gallery/


Caffelatte någon? Ska ta och dricka det nu. mums. Borde inte ha vaknat så tidigt. Vad ska jag göra så länge liksom? Ska nog kolla på en serie.






/ J

Cloverfield

Superbra film, har sett den minst 4 ggr nu :) Första ggn såg jag den på bio, den biosalongen de stängde ner för nåt år sen.

En spännande film där massor dör, det är action och fula aliens. Fast hellre aliens än zombies tycker jag, skulle begå självmord fort som fan om jag hörde att zombies började tugga på folk.











Hellre den här alien som förstör en stad


än att



vakna upp till en sådan dag på stan



och träffa på såna hungriga varelser



Hide and seek gone wild.

Inte nog med att de kan springa fort, de sprider sig som en pandemi dessutom, vaccin hjälper ingen.


Föredrar stor ful alien alla ggr!






/ J

Btw

Såhär ser det ut ATM.



Vet inte om jag kommer lyckas med det här poträttet. Känns iaf inte som det just nu .. gahh. Ser inte riktigt vad jag gör fel. Ögonen? kanske käken?

Ibland så blir det rätt och ibland inte.






/ J


Bicycle

Vill cykla ! längtar till sommaren då jag kan cykla igen ^^


http://jakandjil.com/blog

Skulle nog aldrig klara av att cykla i såna höga klackar, o såna långa kläder. Allt skulle bara trasslas in.






/ J

On sundays I want sundae

Hur kan allt gå så snett efter bara 4 glas vin? haha. Sibylla är världens godaste mat i onyktert tillstånd ^^

Idag är jag iaf bakis, vilket jag nästan aldrig blir.  Aja det är söndag o jag ska inte jobba idag, så det är okej o vara bakis, ska fixa en caffelatte senare, ska nog äta lite wokat ris osv.  Mums ^^ Men nu ska jag kolla på HIMYM!






http://cutandtaste.com/tag/photo/






/ J

Beauty


http://windylife.deviantart.com/gallery/



http://light-from-emirates.deviantart.com/gallery/



http://light-from-emirates.deviantart.com/gallery/



http://kittysyellowjacket.deviantart.com/gallery/



http://morbidthegrim.deviantart.com/gallery/



http://aliendwa.deviantart.com/gallery/



http://slifertheskydragon.deviantart.com/gallery/



http://chriskaula.deviantart.com/gallery/






/ J

Under veckan....

Hmm...det har inte hänt så mycke under veckan. Jag har varit hos läkaren för att kolla upp en sak, och tydligen var jag tvungen och ge blod prov. Jag brukar inte få så ont när jag tar blod prov men den här gången gjorde det väldigt ont, speciellt när hon var tvungen och sticka mig 3 gånger för att de första två gångerna blev inte lyckad. När jag såg hur mitt blod forsade i röret så blev jag nästan svimmfärdig, det är en sak att ta blod prov på andra människor men en helt annan sak att se sitt eget blod. Så när jag äntligen var klar gick jag tillbaka till läkaren så sa hon att hon va tvungen att ta en stick prov på fingret också för att ställa en riktig diagnos. En sak som är värre än blodprov på armen är stickprov på fingret. Inte en kul dag kan jag säga.

På onsda åkte jag ner till min baby, skulle dit för att hälsa på min baby och för att äta julbord tillsammans, men istället blev det ändrade planer. Min baby föreslog att åka hem till honom istället och kolla på film, så det va det vi gjorde. Eftersom matkön var så lång gick vi till ica istället och köpte massa andra goda saker, som tex kyckling enchilades, kycklingspett, revben, potatissallat och tsaziki yoghurt, muuuums va det. Efteråt åkte jag tillbaka till göteborg där jag träffade några vänner och gick runt i stan.

Efter det har det inte hänt så mycke, har städat mycke och vilat mycke. Nu fattas det bara att göra klart mitt cv sen är jag klar med allting.

Förresten så är det min och min baby´s 4 månaders dag ida, me so happy =) är så glad att jag har träffat honom och han gör mig alltid glad, önskar bara att jag kunde träffa honom varje dag.

Jag saknar dig jätte mycke baby :-*

Ha det så bra // Maria


A trip down memory lane ..

Börjar skolan igen nästa år, spännande ^^ Har ett par veckor att förbereda mig psykiskt inför det, hehe. Måste ringa chefen o berätta det, måste fixa schemat inför nästa år. Hoppas det inte blir alltför krångligt ..

Måste köpa böcker förresten, ska kolla ifall man kan köpa de redan nu. Bättre o fixa allt i tid, har hört att vissa beställer sina böcker, men att de inte kommer i tid? Hur frustrerande är inte det.

Har tråkigt nu. Lyssnar på Maná - Labios compartidos, låten handlar om ett triangeldrama. Det är en låt jag lyssnade på när jag bodde i Guatemala, den är fortfarande en av mina favoritlåtar.

Saknar människorna där också , dock har jag ingen kontakt med mina gamla vänner. Bara med släktingarna. Men har iaf kvar dessa bilder, jag fick dem för att jag skulle minnas mina vänner när jag åkte tillbaks till Sverige.











Saknar beundrarbreven också haha, väldigt söta o romantiska. De här är de finaste jag fått.


Mitt första beundrarbrev, då jag började sjätte klass i Guatemala.



En av mina favoriter ^^

Ska nog ta o resa till Guatemala nästa år, om jag hinner, då nästa år innebär massor av plugg och jobb.

Den dagen den sorgen :P

Nu måste jag bara hitta ett bra ställe där jag kan måla på, målarduken är så himla lång. Får kanske klippa den lite kortare ..






/ J

Nightmares

Gaah.. kan inte sova. Har haft världens CP dröm :S

True story.

Drömde om en tsunami, om en zombie, om halvhuggna män som spyr upp sina inälvor och blöder från sina sår, och med sår menar jag bortslitna armar o ben, GROOOOSE... sen drömmer jag om maria, att vi åker till tandläkaren, wooat??? Jag hade tydligen rymt ifrån en personalfest också :S o när jag kom tillbaks var chefen ledsen?

Vad menas med denna sjuka dröm, I do wonder.

Orkar inte undra om jag mår riktigt bra i huvudet just nu, så ska tänka på vad jag gjorde igår.

Igår var jag på jobbet, sen var jag i stan o köpte saker med mami ^^ åt hos simaa, god mat och en massa skitsnack haha. Har inte ätit på restaurang med bara mamma någonsin. inte en enda gång, vilket jag tyckte var konstigt, så det var på tiden att vi åt tsm. annars brukar det bara bli burger king hihi ^^

Glömde köpa akvarellblocket =/ Köpte istället ett nagellack haha, en "Emelie".  "Emelie" är snygg som fan kan jag då säga. Rosa brun typ, så det blir en mjuk kontrast, då jag har olivgrön ton på huden.

Köpte dessutom 2 meter målarduk, denna gång ska jag måla en stor tavla. Har aldrig målat något så stort. Så får se hur det går.  Vet förresten inte vad jag ska måla ..

Köpte dessutom 4 oljefärger, gult, rött, blått och vitt. Ska blanda ihop till de flesta färgerna, då man kan blanda till alla färger med dessa basfärger. Nästan då. Svart går inte riktigt. det blir mera en ful grå färg.

Jag köpte oljefärg för jag var cp o såg inte att det stod OLJA på gaddamn tuben. Retard ftw. O de var på rea så kan ej lämna tillbaks de. Ville ha akryl. Olja är så jobbigt o få bort, måste tvätta penseln med terpentin, måste ha handskar för o inte skada huden, o penseln förstörs. I hate oil.

Har nu en ny mascara. Så slipper gå runt med klumpiga ögonfransar ^^



Put me to sleep..






/ J

Rump övningar =P

Här är lite övningar för en snygg och fast rumpa:

1. Benens framsida, baksida och sätet

Läge 1:
Stå axelbrett med fötterna, ha mjuka knän och armarna framför kroppen. Böj dig sakta som om du skulle sätta dig på en stol. Gå ner till dess att benen är parallella med golvet. Skjut ifrån.

Läge 2: Hoppa uppåt så högt du kan, landa med mjuka knän gå ner igen och gör om hoppet. Låt armarna hjälpa till i hoppet så du får fart.

Repetitioner: Tre set med tio upprepningar.

2. Benens framsida, baksida och sätet

Läge 1: Stå axelbrett med fötterna och med lätt böjda ben. Här visar jag övningen med skivstång. Kan och vill du köra med skivstång så placera den på axlarna, kör annars utan eller med hantlar som du håller med händerna på dina axlar. Tänk på att hålla ryggen rak och magen spänd innan du sakta och kontrollerat böjer dig ner som om du skulle sätta dig på en stol.

Läge 2: Vänd rörelsen när benen är parallella med golvet. Tänk på att du försöker ha hälarna i golvet hela tiden och att ryggen är helt rak hela övningen igenom. Återgå till utgångsläget.

Repetitioner: Tre set med 12-15 upprepningar

3. Framsida och baksida lår, sätet

Läge 1: Håll en hantel i varje hand, är du ovan så kör utan hantlar. Stå med lätt böjda ben med cirka tio centimeter mellan fötterna. Tänk på att hålla din rygg rak och magen spänd. Ta ett kliv fram med höger ben och sänk ner överkroppen.

Läge 2: Stanna när ditt högra, alltså ditt främre ben, är böjt i 90 grader. Det vänstra - alltså det bakre - benet får inte doppas i golvet utan vara en eller ett par centimeter ovanför. Viktigt är att din högra fot är framför ditt högra knä - du ska se tårna där nere. Tryck dig sedan tillbaka till utgångsläget. Gör samma sak på andra benet.

Repetitioner: Tre set med åtta till tio upprepningar.

4. Lårens baksida

Läge 1: Håll en skivstång framför dig, du kan också ta en hantel i varje hand. Stå axelbrett med fötterna, se till att tårna och knäna pekar framåt. Ha lätt böjda ben i utgångsläget. Fäll sakta ner din överkropp. Puta med rumpan lite och behåll en naturlig svank i ryggen.

Läge 2: Vänd rörelsen när det stramar i baksidan av låren. Använd lårens baksida för att sakta dra dig upp till utgångsläget. Tänk på att stanna när ryggen är rak, så du inte lutar bakåt.

Repetitioner: Tre set med åtta till tio upprepningar.

OBS! Det här är en ganska svår övning, känn dig för och följ anvisningarna väl.

5. Sätet

Läge 1: Ställ dig på alla fyra. Titta ner i golvet så du håller din nacke i rak linje med ryggraden. Spänn magen och håll ryggen rak. Vill du köra med en hantel så sätt den i ena knävecket och håll fast den genom att spänna vad- och benmuskler. Lyft sedan ditt ben uppåt.

Läge 2: Vänd rörelsen när benet är parallellt med golvet. Spänn rumpan och tänk på att höfterna är parallella så du inte tappar ditt bäcken. Gå sakta tillbaka till utgångsläget.

Repetitioner: Tre set med 15 upprepningar

Stretch

Baksida lår: Placera din högra fot framför vänster fot. Vikten är på ditt bakre ben. Böj båda benen och skjut ut rumpan bakåt. Den främre fotens tå behöver inte vara nere i golvet utan kan peka uppåt. Ta stöd med händerna på det benet du inte stretchar så att ryggen får stöd. Håll i 20 sekunder, byt sedan ben.¨

Enjoy=)

// Maria


Colours


I give you colours






/ J


Köplista

Imorgon ska jag jobba, efter det ska jag köpa lite saker med mami.

Min lista :

* Mascara


* duk


* Akryl färg


* Nytt akvarellblock


Ska kolla på olika mobiler också. Vill ha en ny, hatar den jag har nu.

Kanske blir en iPhone. Men tänk o tappa bort den, då blir jag emo. Sånt händer, speciellt när man druckit ett par glas vin och speciellt mig. Tappar alltid bort saker. Gah..

Oh well..






/ J

Påbörjad


Påbörjad målning ^^


The tale of a Liseberg bunny.


This is a tale about the little Liseberg bunny. The little green bunny that
disappeared.



The little Liseberg bunny started to disappear little by little.




The ears disappeared first.



And later on ..




So did its eyes!




Then, one of bunnie's little cheek disappeared!




Liseberg bunnie's other cheeks disappeared as well..


At least it had its cute little bow tie left!




But, after a while its little cute bow tie vanished as well ..



But it still had its white little teeth left !




But the teeth disappeared, just like the rest of the bunny. And the Liseberg bunny was no more.



And that was the end of the little Liseberg bunny. And the end of this tale.



The End






/ J

Förresten

Har gjort klart den lilla bilden, började rita den för ett tag sen, glömde bort bilden. Men här är den ^^



The all seeing eyes






/ J


Red hair and rainbow flowers.


Nu är den här bilden klar! :)




Dålig bild, men så blir det när man inte har en scanner, kanske borde önska mig en till jul? 

Är trött, har inte sovit på hela natten. Vet inte vad som hände, men fick lust att måla. Får såna ryck ibland, men jag målar som bäst på natten, kanske för att det är så tyst och då är det lättare att koncentrera sig.
Har börjat på en ny målning. Ett expressionistiskt poträtt. Det kanske går o gissa vem jag målat av när den väl är klar. Fast kanske inte, haha, får se om jag fixar det. Vill ha lussebullar :( och jag ska gaddamn inte baka dem själv, ska ringa Maria sen hihi ^^.






/ J

Autumn colours

Så kan mina målningar se ut, innan de är riktigt klara.
















/ J


Lussekatter!=)

Nu har vintern börjat, yaay.=) Snart kommer det snöa och solen börjar titta fram. Vill till liseberg, men väntar nog tills det snöar, då blir det mer mysigare.

Bakade lussekatter igår, lyckad blev det iallafall. Jessy kom och besökte mig ida och åt några lussekatter, jag hade bjudit några andra vänner också men tyvärr så jobbade de flesta så inga fler kom =(. Men det gör inget, ska åka till borås imon till min baby och bjuda honom på lite lussekatter och te.

Jag har tvättat och städat idag också, så jag är jätte trött. Känner för att ligga i sängen resten av dagen.

Har även bestämt mig och börja söka jobb, kanske till café tintin eller kanske som en dagisfröken, får se hur det går nu=).

Ne nu ska jag ligga i sängen och kolla på tv, ha det så bra.

Puss och kram // Maria 


Klänningen jag fick av min baby =) (K)


Vädret där jag bor=)


Mina lussekatter =)





Bonsai

Köpte en mini gran idag, jättesöt verkligen.  Kostade bara 40 kr på interflora. Jag gillar bonsai, så jag klippte en massa grenar tills den fick en jämnare form ^^ Blev väldigt fint tycker jag, fast jag är en N00B när det gäller bonsai, har bara sett Mr.Miyagi från karate kid göra det haha :P


Såhär såg den ut från början.




Såhär ser den ut efter att jag klippt bort en massa, trasslade in ett par låtsas blommor, hade inga juldekorationer.


Imorgon blir det personalfest och lussekatter hemma hos maria ^^ yaay ! Längtar till lussekatterna.

Dags o sova nu, är helt slut.






/ J


It lingers

ska jobba idag, kan inte somna, bra timing? fakk nööö. Blir vitt te sen. Bättre än kaffe faktiskt.

Är uttråkad, kanske får bli anime som underhåller mig. Eller kanske börjar måla snart? Nej, orkar inte  plocka fram alla penslar osv. Är lat som fan nu. Min klänning gick sönder idag :( me so sad. Vet inte hur jag lyckas ibland.

Gah har haft damp, o nu känner jag mig bara konstig. Borde sova. Nu typ. Vill läsa en bra bok :( Har inte hittat någon bra än. Måste köpa strumpbyxor. Svarta o hudfärgade, alla jag haft går sönder samma dag jag köper dem. Räcker med att nageln är sönder för att ha sönder strumpbyxorna.














Så här mår jag.
Nej jag vet inte heller.
Röv.






/ J

Tiden går fort.

Idag är det ett heeelt halvår sedan jag tog studenten. Känns konstigt att tiden gått så fort. Vad har man gjort som fått tiden att gå så fort?
Ingenting överdrivet roligt vad jag minns. Festat lite, fikat, jobbat, målat. Men mest jobbat. Längtat till Hong Kong också. Inget mer, det var allt.

Idag är det nog en sån där emo dag. Allt känns bara meningslöst. Dock tänker jag inte skära mig, så självdestruktiv är jag inte.

Blev bjuden till klassfesten, har missat den varenda gång, fast vill gå den här ggn, jag hoppas på utekväll. Lättare o ta sig hem på det sättet.

Min Student


Haha fick dricka på väg till skolan, då jag missade champagnefrukosten.


Tårtan jag fick av mami ^^ min favorit !


Jag och mina presenter, tack för dem ^^


Jag överlämnar mina presenter till någon.


En lärare håller tal, man hörde ingenting då mikken inte fungerade.


Vid entrén, varmt som fan var det den dagen.


Jag är en estetjävel och jag älskar det !


Så såg min student ut, på dagen ^^.






/ J

RSS 2.0