The day before tomorrow



Min finaste.

Imorgon åker jag till stockholm, så måste packa. Orkar inte riktigt. Men det måste göras. Råkade somna idag efter träningen, var så himla trött. Fifan, tycker inte om att känna mig så trött och seg. Då får jag inget gjort =/ Men nu har jag iaf kommit igång med packandet. Så är snart klar. Hoppas jag inte glömmer något. Sopade rent mitt golv så jag slipper komma tillbaks till ett smutsigt rum hehe. Bäddar sängen imorgon.

Skypear med pojkvännen som typ har somnat nu hihi, sötaste! Imorgon ligger vi och myser och när vi somnat ska vi bråka om täcket haha.






/ J

An ordinary day in an ordinary life



@Hoze

Är supertrött. Har varit i skolan, sen var jag och gymmade. Glömde ta med mig mellanmål så jag skyndade mig hem och vräkte i mig en massa russin och drack mjölk :P Sen åt jag vanlig mat. Imorgon blir det samma sak, skola och träning. Men ska förbereda ett mellanmål hehe. På onsdag åker jag upp till min snygging. Får packa imorgon för jag hinner nog inte på onsdag. Blir för stressigt tror jag.

Nu ska jag spela lite hihi.






/ J

It's in the details




Detaljer ^^


Allt jag använde till "She's been tainted"







/ J

She's been tainted


She's been tainted


Är nu klar med den här bilden. Vet inte hur man laddar upp större bilder så här syns inte detaljerna =/






/ J

White day


Mööö det snör igen :( Tråkigt. Måste gå ut, ska gymma idag eheh. Hängiven är jag hihi :)

C ya !






/ J

Earth Hour



Souvenir från Rhodos


Nu sitter jag vid datorn, laddade den innan så det är inte fusk hihi. Finns inte så mycket man kan göra med så lite ljus. Ville måla osv. Men ser ju typ inget så det hade blivit bajs. Har varit tankespridd idag, men gjorde klart det viktiga tillslut. Vad kan man göra nu då? Sitta vid datorn och nörda bara haha. Har äntligen installerat the sims 3 ! så kanske sitter och spelar eller kollar på en av de nya filmerna jag har nu :) "Lust,Caution" en kinesisk film jag sett som jag tyckte var knäpp, men bra, kanske ser om den idag hehe :)

Sayonara.






/ J

I have a dream


Satt och höll på med övningen som ska vara klar på Måndag. Ingen svår övning, men tråkig. Idag blir det ingen träning heller, har vilodag. Imorgon kör jag igen hehe.

Igår var jag ute och dansade salsa, det var väldigt kul :) Men lärde mig inte något nytt riktigt. Idg sk jag sitta hemma som en liten pundare och tycka synd om mig själv som måste plugga. Sen ska jag nog hitta på någor roligare. Fixa skulpturen eller måla ^^. Har inte gjort det på ett tag.






/ J

Hello love



Gimme that piece of pie

Idag har min mage kurrat hela dagen lång, and still going strong! Fifan vilket matmonster jag blivit haha. Men förbränner så himla mycket på träningen så blir extra hungrig nu. Har hållt mig till det hälsosamma än så länge, men snart faller jag för en stor fet snickers eller nåt hoho.

Så igår var jag med Dana:) Såg hennes skola som var supermysig och det luktade verkligen konstskola, typ färg och damm hahha :P Fick leka lite med gips. Gjorde ett fint hjärta medans Dana höll på med sitt coola projekt i lera. Kändes som den gamla goda tiden på schillerska gymnasium då vi båda satt kvar till sent och gjorde klart arbeten vi inte hunnit med. Fast nu är det ju inte samma sak höhö. Nu är vi gamla n shit.
Så iaf, vi åt nudlar, drack te och en skål varm fairtrade choklad:) Fick dricka den varma chokladen ur en skål för det fanns inga rena koppar i KV- skolköket haha. Men det var iaf riktigt gott :)

Åkte förbi macforum på vägen hem och såg att en kille/man redan satt där som en nörd och köade haaha. Jag hade nog joinat honom om jag haft en husvagn jag kunnat parkera bredvid. Men icke har jag det, så åkte hem. Så satt vid datorn och tryckte på F5 i väntan på att kl skulle bli 2.00, för det var nämligen då det blev tillgängligt att köpa  ipaden på internet. Men sidan kraschade såklart... får nog ställa mig i kö med de andra nördarna imorgon haha :P möö...






/ J

My art as it is at the moment

I love you by Jessy Garcia
Jessy Garcia DreamcatcherAnts aren't tearsHollow A kiss goodbyeLittle secretsJessy Garcia, tumult 1






/ J

Heartshaped lips, heartfelt kiss



Idag har jag verkligen träningsvärk! värker i ryggen, benen, armarna och på sidorna. Borde ha stretchat mer. Det blåser så himla mycket! Igår kändes det nästan som om jag hade kunnat flyga iväg.

Ååh... Har så mycket att göra, men ingen lust eller ork att göra det. Den känslan är hemsk verkligen. Jag blir stressad över sånt.. Men jag hr iaf fått en hel del gjort, så är glad över det hihi. Idag ska jag nog träffa Dana, ska få se hennes skola.





/ J

This is no longer a surprise for me




Igår


Är trött som en apa. Men idag måste jag plugga. Sen ska jag träna :)

Jag går ner i vikt fast jag äter riktigt bra. Vägde nästan 61 när jag träffade min pojkvän. Nu väger jag 57 :S Har druckit vatten och ätit ordentligt. Känns verkligen konstigt att jag går ner i vikt så fort. känns som om jag gör något fel, fast jag inte hoppat över en enda måltid. Iofs så har jag tränat ordentligt. Tre dagars träning i streck och två dagars vila. Blev en tredje dags vila för mig för jag återhämtade mig efter en fest hihi.

Plugget ropar på mig, gtg ^^






/ J

It will become a mystery, even to me




Stuff

På bilden ser vi vad jag använder för att känna mig uppfixad, såklart använder jag olika kläder också. Den ringen är väldigt speciell för mig, den dyraste ringen jag äger som jag nästan aldrig har på mig för att jag är så rädd för att tappa bort den hahah. Det har hänt mig flera gånger att jag tappar bort mina fina ringar :(

Så iaf, igår hade jag inte tid för att sitta vid datorn. Var med underbar Lydia nästan hela dagen. Hade så himla kul :) Hon var så söt och bakade en jättegod kladdkaka som vi åt i sällskap av varm te :) Vi hämtade hennes son på dagiset som låg jättelång bort, så fick mig en ordentlig omgång motion haha. Om det inte varit för att jag tränat dem här dagarna så hade jag aldrig orkat gå den vägen ahah. Lydia klarade vägen i KLACKskor ! tycker jag är riktigt starkt jobbat haha. Lydia är den snyggaste tvåbarnsmamman jag vet. Träffade hennes snälla bror som också är estetisk, han kn spela piano och sjunga :O Och hennes pappa kan också måla. Vilken estetisk familj hon har hihi^^

Senare den dagen var jag helt slut, men bestämde mig ändå för att åka till gymmet. Tränade, sedan när jag var klar och påväg hem träffade jag simaa haha. Ska kanske gymma med henne på torsdag. Får se. Jag åkte hem, duschade kollade igenom hemtentan, åt mat och gick ut för att träffa min snygga sophie :) Hon är tillbaks från ett halvår i England. Men hon åker snart bort igen :( Vi drack vin och pratade massor. Klockan blev mycket så vi åkte hem. Jag var supertrött och somnade nästan driekt när jag lade mig på sängen.

Mhm så såg min dag ut igår.






/ J

Let's leave this dark place




Here is where the magic happens ;)

 

Så har tränat idag, ska vila lite, sen kanske jag pluggar lite till. Om jag orkar hihi ^^

 

 

 

 

 

 

/ J


Payback isn't the solution


Glad och nyvaken Jessy

 

Hej på er ^^ Idag har jag en inlämningsuppgift mindre att göra hähä. Satt uppe till sent och gjorde klart den. Läraren gav mig bara positiv feedback. Liksom Ajm sow häppii todaaaj! :D Oh well. Så idag ska jag plugga och sen ska jag träna.

 

 

 

 

 

 

/ J


More than a day old.















Lite såhär såg det ut förrigår ^^ Hemmagjord tårta, alkohol, glada miner och trängsel i bilarna haha. Min dragkedja fastnade, 5 killar försökte fixa det med sin styrka men i slutet fick jag upp den själv haha :P vilket var en lättnad, har knappt använt den jackan.






/ J

Be gentle, be nice, and let's get along


Hej på er !

Blev ingen träning idag, var för trött och hamnade i en matkoma haha :p Så det blev så att jag stannade hemma. Men som tur så fick jag lite gjort i skolan innan jag kom hem. Förrigår var jag nämligen ute med boråsgänget igen, min kompis pojkvän fyllde år så då firade vi honom. Det var galet och väldigt kul faktiskt :) Blev massa doritos och måttligt med sprit ^^ Hade tänkt plugga och träna dagen efter liksom ;) Iaf, det slutade hemma hos maria, fick sova över hos henne igen. Sen var pouria så snäll och gav mig skjuts till skolan ^^ Satt och pluggade en stund sen orkade jag inte och tog tåget hem. BIG MISTAKE btw! Fick betala 65 kr för jag hade kastat mitt aktiveringskvitto :( Jag är student och pendlar med ett kort för över tusen kr! Hade jag inte kunnat få slippa betala 65 kr i onödan då? :( Inte ens mina puppyeyes räddade mig ur situationen, kvinnan var gjord utav stål och ondska, så nu är jag 65 kr fattigare, buuu !

Har iaf fått lite gjort idag, så då kanske jag kan sova med ett gott samvete? fast nej, för det är mycket kvar på plugget. Life is hard and then it just gets worse, true story.

Så anyways. Mitt hår luktar gott.






/ J

Let's play

Hehe idag var det meningen att jag skulle plugga. Har varit så rastlös så har inte kunnat koncentrera mig riktigt. Så då spelade jag starcraft istället hahah :P Typiskt. Men det är alltid kul att spela om man vinner hehe. Klarar inte av "hard" för då går det för snabbt, då hinner jag inte slå till för kan inte alla hotkeys höhö. Men iaf, imorgon ska jag verkligen plugga. Har inget annat val, måste verkligen plugga ihjäl mig! Ingenting jag verkligen ser fram emot. Men det måste göras.

Nu är jag faktiskt trött. Ska lägga mig och koll ifall jag somnar.






/ J

I'm done caring


Almost no colours

Vaknade för en stund sen, känner av träningsvärken nu, borde ha stretchat mer .. Hade konstiga drömmar och fast jag somnade sent vaknade jag tidigt idag. Vet inte varför men jag känner att något dåligt kommer att hända, en sån där äcklig magkänsla. Blir lite rädd faktiskt, för det är så många tankar som jag helst inte vill ha i mitt huvud som tvingar sig fram, vill inte tänka negativt, men vill inte blunda för verkligheten heller. Kan bara vänta och se vad som händer.






/ J

Reminisce





Random


- Det finns en spindel i byggnaden som jag hoppas någon granne dödar snart, innan den förökar sig.

- Jag tänker högt och kan råka göra det mitt i en konversation, vilket får mig framstå som galen haha.

- När jag bodde i Guatemala saknade jag Sverige så mycket att jag lovade mig själv att aldrig klaga på vintern igen.

- Jag har väldigt svårt för rutiner.

- Jag vill hoppa bungee-jump och fallskärm fast jag är livrädd för höga höjder.

- Jag har sparat alla mina kärleksbrev

- När jag var yngre läste jag ut en bok nästan varje dag

- Jag har dansat samba,hiphop,breakdance,funkjazz och caporales men har alltid tröttnat på dramat mellan medlemmarna och slutat.


Det är alltid kul med random facts, eller? haha. Bazinga!






/ J

I lost track of time



I Nordstan, SM för unga bagare


Klockan är inte mycket och jag är redan trött. Vill bara sova just nu. Men det är nog inte en sån bra idé. Vill inte förstöra min dygnsrytm riktigt.  Så nu ska jag plugga, liggande. Kanske somnar, man är ju bara människa.

Idag gjorde jag bra ifrån mig på gymmet iaf :D Var där tidigt. Vet inte riktigt vad man ska äta för att ha energi, så tryckte i mig en knäckemacka, drack mjölk och åt en banan. Orkade mig igenom allting iaf, det är det viktiga. Tog med mig lite russin som jag åt efter träningen. Glömde min vattenflaska igen! Så fick dricka från kranen, som ett djur ! :P

Träffade Andreas idag, massa skitsnack var det haha. Mycket som hänt i dansgruppen jag var med i förut. Är så glad att jag slutade när jag slutade. Orkar inte med fjortis-drama.

Dags för plugg, c ya !






/ J

Everybody gets hurt sometimes



Den här rektangeln ska bli nåt fint ^^

Godmorgon! Blev väckt av grannarna som borrade, inte världens skönaste väckarklocka ... Men jag är sååå glad att jag inte har ont i mina knän idag :D Var så himla rädd igår, när jag kom hem. Trodde verkligen jag skulle ha ont idag. Men jag är så glad att jag slipper det nu ^^ Har träningsvärk men jag kan träna idag med :D Funderar på ett morgon pass. Ett kort träningspass! Inte som igår haha. På vägen hem kan jag köpa ståltråden jag behöver för att kunna forma skulpturen hihi. Mhm, nu ska jag byta om, äta frukost och sen går jag ut :)

Hörs sen !






/ J

This is not a secret









En liten del av Göteborg <3


Så idag har varit en väldigt produktiv dag ! :D Pluggat, tränat, gått runt i gbg och tagit kort, ätit sushi och köpt Plastilina ! :D Så så fort jag köper ståltråd kan jag forma en skulptur, har bilden i huvudet redan, kommer bli underbart att få göra en skulptur igen, happiness!! :D

Så idag tränade jag sjukt länge :S och nej jag överdriver inte faktiskt! Det blev ett träningspass på över 3 timmar! Och nej jag tränade inte ihjäl mig som de som sitter och verkligen pumpar. Cyklade lite och brände 250 kalorier på typ 40 minuter, sen tog jag en paus och drack vatten, sen blev det löpbandet, roddmaskinen, powerwalksmaskinen, var väldigt trött efter det så jag brände inte så många kalorier mindre än 100. Sen gick jag vidare till tjejgymmet och använde 5 olika maskiner för armar där jag utförde övningen 10 ggr varje varv, jag gjorde 3 varv.  Två maskiner för låren och en maskin för magen, sen stretchade jag i en halvtimme.

Imorgon kommer min kropp vara helt förstörd kan jag tänka mig, det var inte meningen att jag skulle träna så länge, men glömde bort tiden helt enkelt. Nu är jag iaf helt slutkörd. Får leka med min lera imorgon :) hihi.

Godnatt ^^






/ J

Goodmorning sunshines !


Heej snyggingar! Idag ska jag träna, blir träningspass hihi. Ska åka ut med min bror till bron och ta fina soliga bilder :) Sen ska jag gå med mina FASTARE rumpa och sätta mig i GU bibliotek hähä. Måste plugga idag! viktigt, viktigt! Vi hörs sen! hoppas ni får en lika underbar dag som jag :D






/ J

I didn't have the courage before, but that is yesterdays news


Happy me ^^



Fifan vilket härligt träningspass! Är inte alls svag :D Tränade bort 300 kalorier ^^ Helt awesome för att vara jag haha. Kroppen har utsöndrat en massa endorfiner så just nu är jag lika glad som en nykär 15-åring! hihi. En Rocky-låt skulle passa perfekt till dagens åstadkommelse haha. Imorgon vill jag köra en mildare repris, får se om jag klarar av det, kommer nog vakna med världens träningsvärk :P

Life is good! :D






/ J

I wasn't made for this

Me want some of this ^^



Jag har världens lataste kompisar haha, så jag får gymma själv idag! Kommer va jättekul, blir skönt att komma hem och ta en dusch och sen plugga i lugn och ro ^^ Var nämligen och lånade ett par böcker idag. Trodde böckerna skulle vara sjukt tråkiga, men jag hade fel, fick så många ideer när jag läste texten, en riktig inspirationskälla :)

Nu ska jag bara byta om till träningskläder och ge mig av för att träna min svaga kropp ^^

Hörs sen !






/ J

I don't know who I am, but I know I'm yours


Anonymous

Är så himla död. Idag har varit en riiiktiiigt lång dag. Skolan varade i en evighet :P Har äntligen köpt mitt gymkort muhaha. På tiden verkligen. Så nu kan jag gymma när jag vill ^^ hähä. Har målat lite och skuggat mycket. Fortfarande inget bra resultat, mööö, tråkigt verkligen. Blyerts är inte min starka sida helt enkelt...Men, den teckningen slutar inte här, såklart ska det inte bara vara blyerts, ska lägga till något färgglatt :) Me like colours O.O

Så imorgon blir det skola igen. Sen fixar jag en inlämning till, skönt att få det gjort iaf. Blir mindre och mindre att göra ^^ SKÖNT! Har jag verkligen ingenting emot. Men ändå får jag mycket mer gjort ju mer jag måste göra.






/ J

I'm dead tired but I have also never felt this alive.




Anonymous


Gahh blir så himla irriterad på att jag inte lyckas få den där mjuka fina skuggningen alla andra tecknare lyckas få -.- Ogillar starkt. Kan bero på pappret eller mina pennor, eller mig? Är för feg för att verkligen ta i med pennan höhö. Men ska nog testa om en stund ^^.

Sayonara






/ J

Goodnight goodnight, good night.




She has been tainted


Såhär ser den ut än så länge ^^






/ J

It's a new day today



Idag är jag fri att göra roliga saker ! :D yaaay. ska måla lite idag, skönt ^^






/ J

There is something I never told you





Blödde näsblod som en galning igår och eftersom jag inte blött näsblod på flera flera år fick jag panik, jag försökte lägga mig ner och lugna ner mig men höll på att drunkna i mitt eget blod och saliv så det var ju ingen bra ide. Det var ingen vacker syn och lämnade inte världens godste smak i munnen. Äckligt var det verkligen iaf.

Och nu till något ännu tråkigare -.- måste fixa inlämningen. Det är verkligen sååååå tråkigt så det tar 3 ggr så mycket längre tid att göra uhuhuh.

C ya






/ J

You have to die in order to live




"Falling"


Ska fixa en inlämning idag och sen så ska jag hitta på något mycket roligare, kanske blir en utgång eller så stannar jag hemma och målar. Just nu lockar min oavslutade målning mer. Har ett par ideer som ska göra den bättre nämligen. Men vi får se hur det blir.

Pojkvännen har åkt tillbaks så nu är det tomt igen. Sadness. Jag har 3 hemtentor och 2 inlämningar som jag måste göra klart. Känner mig stressad, för jag vet inte hur jag ska hinna med allting. Studier, pojkvän, fritid och jobb. Känner press och det finns så många förväntningar på mig, vilket gör mig extremt rädd för att misslyckas. Och när jag blir rädd stänger jag av mig och vill bara försvinna, då får jag ju inget gjort heller. Blir så trött på allting.

Hoppas ni har en bättre dag






/ J

There is something you should know










Work in progress






/ J

You told me you loved me




X&Y

Var ute i borås i lördags och hade kul ! :D Blev en hel del fulbilder haha :P Sov över hos maria, orkade inte åka tillbaks till göteborg, dagen efter var aria snäll och gav skjuts tillbaks till gbg. Har ingenting speciellt för mig idag.

Ha en bra dag !






/ J

I was never here to begin with


@ Hardrock on my B-day


Nu har jag vaknat :D Ska snart åka iväg och möta min snygging ^^ Vafan ska jag ha på mig? Men på tal om kläder! Har börjat fixa och trixa med en klänning som jag köpte, som var ÜBERful haha :P Såg ut som en nunna när jag drog på mig den haha. Men när jag fixat klart den så kommer den bli ÜBERfin :D Förhoppningsvis.






/ J

Today was golden

 

 

21 år gammal Jessy


Idag har jag varit så himla glad :) Fick så många gratulationer, väldigt många av dem var oväntade ^^ Personer som jag inte ens pratat med på år smsade mig, blev väldigt förvånad haha.

Idag har jag ätit en semla och california burger på Hardrock med familjen ^^ snart blir det tårta och snart kommer Julia och Lisa hem till mig :D Wiiie! på helgen ska vi fira min födelsedag ONYKTERT hähä.

Imorgon kommer mina kära pojkvän och vi ska fira mig på Hoze, en liten sushi restaurang i stigbergsliden som jag hört mycket gott om :)  Spännande! :D Nu ska jag vila mig lite, är super trött. Måste städa mitt rum förresten, möö..






/ J

Today is my 21th birthday

 

 

Jag


Har fyllt hela 21 år idag! Det känns inte hemskt. Har fått sms- och facebook-gratulationer, så är himla glad just nu. Fast jag vaknade för inte så längesedan och grät pga. en hemsk mardröm. Jag är nu 21 år gammal och har fortfarande svåra mardrömmar. Jobbigt att vakna ensam verkligen. Men imorgon kommer min pojkvän, då kan han trösta mig hihi ^^

Kl är nu 4 nånting. Vad ska man göra nu då? Puss på er fina besökare :)






/ J

RSS 2.0