Ingen sovmorgon för mig!

Nu har jag kommit ur sängen. Äntligen! Så himla svårt det är ibland. Det är som att någon ber en bestiga ett berg..

Oh well.

Har nu börjat på gubbe nr.2, det går ganska bra :) Idag ska det gå ännu bättre. Måste göra det snabbt. Måste formulera mig snyggt, måste analysera rätt.

Kommer vara slutkörd efter jobbet, men tar en powernap på väg hem hehe. Lär dregla på vagnen och sånt :( Men men. Måste ha en powernap!!

Nu ska jag byta om till vanliga kläder! :D

resaaa
Maria o jag klara för att åka till cypern!






/ J

Buenos dias!

Vaknade för inte så längesedan. Och lade märke till att mina mage är helt uppblåst. Har knappt sovit i 4 timmar. Har sovit ca.9 timmar på två dygn. Det är inte mycket det.

Börjar bli sjuk. Känner det. Huvudet är tungt oah jag är lite täppt i näsan. Huvudet värker en aning också.

Vill sova.

Blev nästan klar med gubbe nr 1. Men inte riktigt. Får finslipa det idag :) Men annars är jag ganska nöjd. Ska läsa om ett par andra gubbar idag. Får se hur mycket jag får gjort då. 6 dagar kvar tills det ska lämnas in. Får inte lata mig! Satsar på VG den här ggn med.

Aja, laddar min mp3. Den ska göra mig sällskap en bit på vägen :)

c ya !


min studeeeent
Behöver en puss idag också.






/ J

Plötsligt händer det !

Nyduschad och avslappnad !! :)

Idag har det än så länge varit en bra dag, har jobbat och tagit ett långt skönt bad. Ska inom kort börja läsa igenom mina anteckningar och renskriva på datorn. IGEN! Surprise, surprise.

Har mycket o läsa o anteckna, har skjutit upp det hela tiden o knappt läst igenom en gubbe. Det ger mig ångest att jag bara kan skjuta upp något så viktigt när jag vet att det är viktigt o jag vet om att jag har så ont om tid!!!!
Hängde du med? Inte jag heller.

Idag ska jag försöka träffa Honom, men får se hur det blir. Är ganska seg idag, som vanligt. Dettar lång tid att få något gjort då.

Nu ska jag renskriva gubbe nr.1 !

Adios!



Lonely and bored






/ J

Mätt som en plätt.

Jobbat, idag köpte jag också ramar :) Till köket. Men har inte hängt upp de än. Orkar inte.

Home. Almost alone.

Är på dåligt humör nu och har sömnbrist.

aja.

sakjöaslåpopowek
Jag och Rossi :)






/ J

Home, almost alone.

sjakjasdkj.

Är fortfarande mätt och rund. fifan. aja.

Imorgon jobbar jag. Och ska nog fortsätta med hemtentan. Vilket är himla jobbigt!!! är så seeeeeg. Skjuter upp det hela tiden. Och när jag väl börjar så gör jag bara lite. Kommer inte bli klar i tid känns det som. Gaaaah blir så irriterad på mig själv.

Måste sova.

Är så himla irriterad idag. Denna dag är inte min dag.

Seriously, give me a break.







I'm back from the future. Not.

Holaaaa!

Så idag ska jag till träningen, vilket jag inte riktigt ser fram emot. Är seg som en snigel!! Och har hemtentan o fixa. 3 gubbar o plugga in och analysera. Mycket o läsa med andra ord. Skjuter upp det hela tiden.

Aja, ska göra mig i ordning till träningen. Ska se ut som en luffare! hööhöö.

adios.


Vill bara åka bort, så som vi gjorde den dagen.






/ J

J*VLA DATOR!!!

Äntligen fått tillbaks min dator!!! Men kan inte ansluta trådlöst!!!!!!!!!!

J*vla skiiiiiit!!!! fifan.

Är så trött på skiten så vill skrota skitdatorn"!!!!!

Gah är så trött. Imorgon har jag träning! Och ska börja på min hemtenta !!! :O Min första haha. Är lite små nervös .. Men ska göra mitt bästa.

Aja ska underhålla bullen nu ^^






/ J

Hej igen :)

Jag har varit borta ett tag. Inte utomlands, bara inte vid datorn. Hööhöö. Det är så att min dator är på lagning. Och den är inte funktionell än, så får vänta ett tag till.

Är vaken, jag borde verkligen sova. Har grupparbete sen. Skönt att jag äntligen är med personer som faktiskt vill göra ett bra arbete :D Fan att jag inte kan sova :( Vill liksom vara klar i huvudet sen. Får ta o hälla lite vitt te i mig sen.

Iaf, de senaste dagarna har varit speciella. Har träffat Honom varje dag nästan. Kommer hem sent och smsar " Jag saknar dig redan" fast vi nyss sågs, hör av oss bara för att önska varandra en bra dag på jobbet, får komplimanger av andra som säger att vi är ett gulligt par, fast vi inte är pojkvän och flickvän.

Vi planerar redan en resa som vi ska göra den här månaden, bara vi två, i vår egna lilla värld.






/ J


Jag mår bra nu.

Mådde illa hela morgonen, sen mådde jag bra kl 19.00 :S

Var det så att min kropp visste att jag inte ville till skolan? :S För jag brukar åka till skolan fastän jag är förskyld o såna saker. Men inte när jag mår illa. Höm höm. Aja. ska åka till skolan lite senare idag.

Igår (kl är ju 2.00 nu :p) så var jag ute med honom igen :) Vi fikade på capuccino och såg en film på biopalatset(igen) haha, " The lovely bones " blev det. Riktigt otäck film! :O Fick kalla kårar av att se den. Värd o se på :)

Det var en underbar kväll helt enkelt :)

Senare idag ska vi på en konstutställning :D haha det låter vuxet och tråkigt. Men vi båda gillar konst, en till anledning till att vi passar så bra ihop :D

Nu ska jag iaf, byta om till Pj's o sova gott , tänka lite på honom innnan jag somnar :) Godnatt! :D






/ J

Uuurrkkk .... O.o

Jag mår seriöst jätte illa. Vill spy som en gravid kvinna. Fifan vilken obekväm känsla. Drack en samarin nyss, men mår inte så mycket bättre av det. Fifaaaaan kan jag bara spy o få det överstökat. Vill inte köra ner fingrarna i halsen, för annars blir det kanske lite anorexia varning? äsch, ändå ingen som ser mig väl. Men ändå!! Kan inte kroppen bara köra sin grej och få mig att spy som bara fan ? Whyy!? WHYYY?!??!! fifan.

Då tänker jag, vad fan gjorde att jag blev så illamående? Har inte ätit något speciellt. I söndags festade jag utan o dricka sprit. Åt köttbullar och makaroner med ketchup på i måndags och sushi, jag åt köttfärs med makaroner och sallad igår och lite cocopops.

Bläääää!!!! Behöver må braaaaa!!!! vill till skolan! men kan knappt sitta! Så sorgligt .. fifan. Blir kanske tvungen o missa halva dagen. FAAAAKKKKKKKK!!!!! Blir så himla arg på mig själv.

BLI FRISK DIN DUMMA KROPP!






/ J

FAAAAAAAAAAAAAKKKKK THIIIIIS SHIIIT!!!

SÅ JÄVLA IRRITERANDE! Fan vad arg jag är på mig själv!!! fifan.

Fick mitt jävla resultat, ÄNTLIGEN, och gissa vad.

JAG FICK G!!!! ffs, jag trodde fan jag skulle få VG. Men nej. G fick jag.

åååh så irriterande. Det var min första tenta så jag borde vara glad att jag inte fick underkänt. Men jag är inte glad någonstans. Känns bajs nu.

Okej, nu när jag väl fått ur mig det så mår jag lite bättre.

Ska inte bete mig som ett barn o bara skita i allt nu, ska ändra min studieteknik. Ska fan få VG. På den tentan pluggade jag som mest veckan innan jag skulle göra tentan. Kanske var det det som gjorde att jag inte mindes tillräckligt.

Den här ggn ska jag börja minst 2 veckor innan och jag ska ha glosor och anteckna så mycket jag orkar.

Fast det tar så himla lång tid fan. Himla massa papper o hålla ordning på sen, dessutom hatar jag min kråkstil -.- hmm får nog skippa anteckningar o bara stryka under viktiga delar i texten.

Oh well, ska plugga nu.






/ J

blääää

Sitter vid datorn nu, är trött som en liten kossa. bläää... ska till skolan snart, så borde ställa mig upp, bli pigg och byta om. Men fan vad det känns segt :P
Lyssnar på en äckligt romantisk låt :P, ingen aning vf jag valde just den.

Oh well, nu ska jag ta mitt arsle upp från min varma säng o plaska iskallt vatten på ansiktet :P yaaay -.-






/ J

Thank you for this wonderful evening :-)

Kom hem nyss, var ute med en speciell person :) Vi åt sushi på Yokohama och kollade på "remember me" på biopalatset. Super god sushi, inte så jättebra film.

Tack för en fin kväll :)

Är väldigt glad över att få ha varit med honom ikväll. Har saknat honom mer än vad jag trodde ..

Roligt hur allt kan förändras på bara liten stund. Jag trodde att jag lämnat det förflutna, men mitt förflutna har sprungit ikapp mig. Igen. Och nu får vi se hur det fortsätter.

Han verkar ha bråttom o undrar när vi kan ses igen, kanske för att han ser att det inte bara är han som försöker få min uppmärksamhet. Som om det spelar roll. jag gillar ingen annan så som jag gillar honom, jag saknar ingen annan så som jag saknar honom. Jag är fast vid dig, så som förr i tiden.

Godnatt!






/ J

I tried my hardest.

I tried to forget you

I tried to replace you

I tried to move on

I did my best, I really did

Now I'm here, with those beautiful feelings

Expecting you

I once thought I had forgot these feelings

But they were only trapped, and pushed away, to the dark corner in my heart

Now

Here they are in broad daylight, once more

Just like before

I did my best, but now I'm here expecting you

Once more

Just like before






/ J

AAWWEESOOOOMEEE!!!

GADDAAAMN!! hahah, inatt var det verkligen gaaaalet. Har inte varit med om sånt på jätteläänge.

Mitt ex kompis försökte dra en frank ( ta vännens ex= jag)!!!

Att försöka sig på en väns ex är ju helt feeel!!! Speciellt om förhållandet var seriöst :S asshole. Kan inte fortsätta vara vän med honom, han har missförstått min vänlighet. Fan vad irriterande, man är inte intresserad i varenda jävel man är snäll mot -.- blev så irriterad för att han inte fattade vinken! seriöst, jag knuffade honom och sprang ifrån honom. Kan man vara tydligare?  Han fortsatte o komma fram till mig o dra i mig. Är detta vad man kallar för stalker beteende? Han hittade mig vart jag än gick -.-

restenv av kvällen var bara kul! :D vi dansade och skrattade, så som en fest ska vara helt enkelt :D

Btw så drack jag bara vatten, jag förfestade inte ens. Festade i nyktert tillstånd. har  inte gjort det på hur länge som helst, drf var jag tvungen o påpeka det hahha :D

Jag är så glad över hur festen avslutades, och är väldigt tacksam över mina vänner som bryr sig så mycket om mig :)

bilder kommer upp när jag vaknar och är pigg :)






/ J


Tonight gonna be a good night.. or is it now?

Well well, idag har jag äntligen bara tagit det lugnt, vi har inte målat klart de andra rummen, men vi börjar måla hallen o passagen imorgon.

Idag ska jag ut med mina vänner :D Asian Island blir det idag :) På trädgårn :D med Dj Quality :D hihi. Har inte varit på en lyckad fest sen min 20 års dag. Tonight has to be the one. Ska ha på mig klänningen från asos :)

Idag ska jag verkligen filma och ta bilder som en papparazzi :D hehehee ^^

Nu ska jag kolla på¨anime :) C ya!






/ J

I did it!

Hehe, jag har nu målat klart mitt rum!! wihooo, blev riktigt fräscht, det enda som fattas är det nya golvet -.- Får vänta med det.

1 rum klar, 4 rum kvar hahaha. De andra ska min bror hjälpa mig med.

Försöker hinna klart med allt innan jag börjar jobbet och skolan. Ja, så ser mitt påsklov ut haha. Skulle egentligen ut med mina snygga vänner =/ Men om jag inte målar allt nu lär jag inte hinna med allt sen, eller orka. Kanske går ut på söndag iaf. Men det är inte säkert.

Tog mig 2 dagar o måla mitt rum haha, målade det ensam drf gick det så segt haha.

Nu ska jag iaf bara göra i ordning mitt rum, ska inte sova på hela natten haha.

Ska ladda upp före och efter bilder, det var en stor skillnad tyckte jag iaf ^^

Oh well, gotta keep on working ;)






/ J

Isadora

Har köpt mineral foundation från Isadora, det kanske var ett misstag. Egentligen behöver jag inte foundation, men ville få en fin lyster, så drf köpte jag den. Har i vanliga fall inga finnar eller rodnader eller öppna porer. Jag gör inget speciellt för att behålla min hud ljämn, jag smörjer bara in mig i kräm, så jag tackar mina gener :)

Oh well, ska gå torka håret, duschade nyss, men blev inte riktigt pigg av det =/






/ J


trött som en apa

Ska ut o köpa målar färg, ska måla om mitt hem, 5 rum ska målas om, kill me. PLS. Mitt rum ska målas om först, sedan vardagsrummet, sen hallarna o sist köket. Köket och vardagsrummet blir de jobbigaste .. Men det är okej ^^ Vi klarar det. Har inte bestämt mig riktigt hur jag vill ha rummet, vill ha två färger iaf. Vi ska hänga mina tavlor i köket, yaaay ^^

Ooh fint väder det är ute :) Ska ut snart så det glädjer mig ^^


Jag i mitt gamla rum :) haha och nej jag ler inte.






/ J

I see you in a different way

EYES AYES EEEYEEES EUESSSJAHLKJADIDHOHALKASYSAkdsdfj sldödfsjfkdjå239+458t438762872eiwrfjdmfsnbözvxc-jb,mn,zaiu






/ J

Hello love, I can't face you.

I can't face youu






/ J

GGRRRR!!!!!

GAAAAH fick omofrmatera min dator, IGEN!!!!! SKIIIT DATTOOOOORRRRR!!!!! &¤"¤#%&%"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men FU för har min externa hårddisk, allt som är värt o sparas finns i den söta lilla saken :) Så nu har jag en massa bilder, då jag var hemma hos Simaa igår o kopierade alla hennes bilder :D hähä. Fan vad många fulbilder vi har, kanske fler fula än snygga? :P hahah.

BTW, blåbärs-smoothie är GOTT. Drack en sådan igår på Condeco ^^

FIESTAAA FEST FEST FEEEST
Min 20 års fest hemma hos bullen :)






/ J

SÖÖÖÖT!!!!

 

 

 

 

/ J


RSS 2.0