Hello there, may I borrow your life for a second?





Tjena mittbena
!

Fick nyss en sur uppstötning, fifan för sånt. Gah, är så himla trött men ändå sitter jag här och glor som en tönt. Liksom, what's up with that?

Åt en banan nyss !

Ska läsa ur boken "Himmel" sen däckar jag nog. Förhoppningsvis hähä. Godnatt snyggingar !






/ J

Take, give, hate,love.





Bara för att?


Imorgon kommer min snygging ! :D Idag har jag städat mitt rum som en duktig flicka häähää. Köpte byxor, en ny BH och en skjorta :) Juuste, bordsreserveringen sket sig :( Restaurangen kunde inte ha öppet för det var för få bokningar? Deras mat som såg så goood ut :( mööö. Vi får ha en hemmakväll istället. Vi kommer ändå vara sega, har jobbat hela veckan så det blir skönt med en lugn och romantisk hemmakväll :) Fast vi kanske går ut senare.. men det återstår att se hehehe.






/ J

Black as sin


Klubbad säl



Har ont i kroppen som en liten kärring haha :P Tog nyss ett bad för att lugna kroppen, jobbat idag igen, imorgon blir det samma sak. På fredag kan jag inte möta min snygging på centralstationen :( Ska jobba då också. Antingen får han äta i stan ensam och sedan kanske gå runt som en vilsen liten luffig kines, eller så får han planka hem till mig, vadå? han kanske också vill resa och måste snåla som en liten bitch.

Yeash yeash, niiiid mo maneeej.

Så iaf. Sitter här och försöker hålla mig vaken. Egentligen skulle jag kunna sluta ögonen och bara falla med ansikte före på min söta dators tangentbord. Japp, måste vara stark, ha lite cojones, måste hålla mig vaken.

Min stackars hotmail blir bombarderad av REOR JAG FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE FÅR MISSA!? För annars blir ju min plånbok aldrig smal, den feta kossan.

Ja, jag skriver så som jag brukar prata. Iaf idag, de andra dagarna har jag varit FEJK. Nej, men, har varit lugn och söt, men så är jag ju inte egentligen. Jag är random och konstig och och och och nåt mer, vet ej, vet ej. Nej men jag är tråkig också.






/ J

My soul is not for sale




Lilla nördiga säl ^^
,


Har jobbat hela dagen idag, ätit supergod mat, min mobil har överstigit sin budget, mina fötter värker, saknar min snygging, har glömt att posta mina csn-papper, har städat mitt rum nu och igår köpte jag skor ^^ Så dagen har känts ganska random höhöh. Får inte glömma att posta imorgon!!! Behöver mitt csn-kort för att få ett billigare gymkort ! Mööö... vill spara, måste bli snål som en bitch. Men det kanske inte blir så, det ligger inte riktigt i mitt system =/ Jag slösar i onödan på skitsaker, det är jag bra på. dessutom har jag alltid sönder eller tappar bort saker så då blir det ju dyrt :'(

Kanske borde sälja min konst O.O

Ska sova nu, godnatt !






/ J

I don't know


Hihih. Klippte håret idag ! Så nu är det kortare. Sådan impuls jag fick hehe, typiskt mig.






/ J

It's red, just like blood, but nicer.












God jul snyggingar ! :)






/ J

It was supposed to get better as the time passed by

 

 

Jag i rött


Idag har jag bara försökt återhämta mig från gårdagens jobb haha. Är så himla död. Det finns trappor på jobbet, så fick springa upp och ner för dem hehe, bra motion, men man är helt slut efteråt.. Inte konstigt då halva jag är av ren fett haha :P Men det gör inget, ska börja gymma och bli starkare. När jag får mitt csn-kort.

Spelade "The dig" idag, älskar det spelet. Ett gammalt PC-spel. Jag var för liten för att spela det när den kom ut, dessutom var jag inte tillräckligt smart haha, jag var 6 eller 7 år tror jag, men minns det spelet fortfarande. Emma gillar det spelet också haha, roligt att vi har det gemensamt ^^

Iaf är trött, men är ledig imorgon. Undrar vad jag hittar på. Måste stryka min nyårsklänning innan jag använder den. Den skickades med posten så nu är den lite skrynklig. Fast, kanske inte behövs. Det är ju en tight tubklänning så den lär inte vara skrynklig när den väl sätts på ^^.

Såg Juno nyss, gillar den filmen, speciellt skådespelerskan Ellen Page, hon är så duktig och söt :)






/ J

Easy breezy






Hej allihopa ! :D Hehe. Imorgon jobbar jag på restaurangen ^^ Dock är jag bara provanställd. Om det går bra så får jag stanna. Det borde iofs gå bra för mig. Hoppas jag inte halkar eller tappar någon tallrik hähä..

Iaf, köpte nya byxor, två par stay-ups och två klänningar. Har tydligen fått min lön! :D I förtid! gissa om jag gillade den överraskningen hehe.

December 31 ska jag och min snygging äta på en restaurang. Hade hoppats på ett bord på heaven 23, men det blev inte så. Det var fullbokat. Varför måste det finnas så många personer som tänker så långt i förväg? Varför kan inte de bara lata sig och glömma bort att boka, så lilla jag hade hunnit få ett bord? Men men. Det blir istället Skojarbacken, hade aldrig hört talas om stället. Men de verkar ha jättegod mat ^^ Och en knäpp meny haha.






/ J

The sun is down, the moon is gone.



Me



Har kladdat massor av datum i min fina kalender nu. Tentamenstillfällen, dagar då jag ska träffa min vänner och så. Idag ska jag på en arbetsintervju. Får se om det går bra. Det får inte krocka med studierna, annars får jag tacka nej till jobbet, om jag får det. Hoppas på att det inte krockar iaf, hade varit underbart. Säkra min ekonomi liksom ! :D






/ J

Words that are not empty

Har kommit in i en sån där bokmalsperiod hehe. Köpte två nya böcker idag. Torbjörn Flygts "Himmel" och en annan bok "Den sista konkubinen", minns inte vad författaren heter och orkar inte riktigt kolla upp det hehe. Så lat är jag idag.

Igår blev jag full.
Hade jättekul med Emma ^^ Mitt i all fyllesnack så planerade vi en backpackingtrip!!! :D Har ALLTID velat backpacka! Tågluffa och allt det där. Har läst om det i böcker och det har alltid låtit så himla spännande och kul. Spara måste man. Men det är lika bra, gör ändå inget speciellt med mina pengar, slösar bara på onödigheter. Det är på sommaren vi åker bort. Blir så himla glad av tanken ! 2011 kommer bli underbart !






/ J

Todays love





Mina första cupcakes



Dagens cupcakes






/ J

through the day, past the sky and in, to the night.

Läste ut "Låt den rätte komma in" idag, den var jättebra, så himla fint skrivet, det gamla Sverige. Inte så annorlunda från dagens, finns fortfarande mobbning i skolan, alkisar, lärare som inte kan flytande svenska, personer som varit med om otroliga saker. Life is hard, bla bla bla.

På tal om något helt annat. Har bakat jättesöta cupcakes, take that Foki! hähä. Så väntar på att glasyren ska stelna lite innan jag tar bilder osv. Ska träffa Emma kl 19.00 idag, vad fan ska jag ha på mig? (galna flickvän citat) höhö. Ritade lite saker till min nya kalender ^^ Får bli ett annat inlägg om det sen.






/ J

You are yesterdays news.




Jul på Liseberg


Hejdå Uppsala, hejdå Stockholm, hej Göteborg !

Nu är jag hemma! Har träffat Lydia idag, var på espresso house och fikade. Mysigt var det. Pratade med Emma, ska träffa henne imorgon och ta ett glas, det var jättelängesedan jag träffade henne. Båda gick i samma klass i 3 år (gymnasiet), men det var i slutet då vi faktiskt blev vänner. Ska bli kul att träffa henne ^^.

Idag städade jag bokhyllorna i vardagsrummet med lillebror. Hittade mina gamla betyg, bilder, teckningar, anteckningar och sånt man så lätt glömmer bort. Fick lite nostalgi. Nu har jag en pärm full med viktiga papper från skatteverket, lönspecifikationer, betyg osv. Känns bra att jag äntligen fått ordning på alla papper.

Idag, när jag kom hem så fick jag se att mamma hade julpyntat lite, kändes väldigt mysigt och annorlunda, eftersom vi aldrig firat jul här, vårt nya hem.






/ J

I don't think about feelings







Har inte varit på topp, men har iaf varit igång. Har börjat måla på den största tavlan jag någonsin fått för mig att göra haha. Så det är iaf en början. kommer ta evigheter innan jag är klar. "Bubbles" är påväg att bli klar bara lite färg som behövs. Just nu har jag målat en T-shirt. Tog mig tiiiimmmmar fast det var ett enkelt motiv. Får ta bild på den snart. Innan den åker ner i paketet. Det är nämligen en present. Kunde ha köpt en snygg t-shirt ute, men ville ha något unikt och något som visar att jag lade ner tid och arbete på att fixa en speciell present. Om han inte blir nöjd får jag väl köpa något väldigt dyrt nästa gång haha :p

Nästa vår ska jag plugga design. Inte vad jag tänkt plugga från början, men det verkade så intressant och jag har valt att välja en ny karriär. Har velat bli psykoterapeut väldigt länge. Men jag började fundera, skulle jag verkligen klara av att vara med personer som har problem? Jag blir så ledsen av andras misär och låter det påverka mig. Jag känner väldigt mycket empati och det kan vara bra för att förstå andra, men inte bra för min egen hälsa. I slutändan måste jag också må bra för att orka hjälpa andra.

Med andra ord, jag behöver en mer positiv karriär ^^ Dock vet jag inte vilken karriär jag ska välja haha. Till våren blir det design, kanske håller jag mig till det? Får se.






/ J

You make me smile like a geek














You will never know the truth




















































/ J

RSS 2.0