Sleepless in Gothenburg

Hej, har varit vaken sen igår, kan tänka mig att jag kommer få världens ringar under ögonen. Men kan inte riktigt rå för min kassa dygnsrytm. Ibland sover jag som en vanlig människa men sen går jag tillbaks till min konstiga dygnsrytm igen.

Men vidare till något helt annat. Har fått hörlurarna från The Pirate Bay :D Är så himla glad. De funkar med min mobil vilket är ett stort plus ! De kom i ett sånt fint paket också ^^

TPB hörlurarna








/ J

I don't know what I should do

Är så himla full, kom hem nyss och är ganska pigg. Vet ej vad jag ska göra. / J

There is no turning back

Har nu bestämt mig för att köpa en Ipad :D Men ska hålla mig tills de släpper info om Ipad 2 för att se om det är värt väntan eller om jag ska slå till direkt hähä.
Får en sån himla ha-begär när jag ser den här videon! O.O






/ J

Look what I stumbled upon



"R"

Ants aren't tears
"Ants aren't tears"

Hollow
"Hollow"

A kiss goodbye
"A Kiss Goodbye"

Några bilder från min gymnasietid jag hittade i en mapp :) Tyckte att det var kul o lägga upp dem på bloggen, fast det inte blev så bra bilder. De såg bättre ut på kameran hähä.






/ J

I heart you boy



I will remember that valentines day


Saknar min pojkvän redan :( I överimorgon börjar jag på min hemtentamen! Så kommer hålla mig sysselsatt. Men vill ändå ha honom här. Nu när min säng är så stor så känns det som att tomheten är så mycket större. Så himla jobbigt. Trodde inte jag skulle känna av det så fort. Har ju ändå varit med honom i en månad, men iofs blev jag van vid att ha honom intill mig när jag sov. Gaah, det är svårt.  Fast vem sa att långdistansförhållanden var lätta :P






/ J

I'm back where I started

Nu är jag tillbaks i Göteborg :)






/ J

He told me the sweetest thing today



Sushiiii^^



Hemma med min bobo nu, har ätit ihjäl mig ! Åt massor v sushi och gyoza :) Mycket musigt ^^ åt dessert också. Herregud kunde knappt gå haha. Buffén är värd 198 kr ^^ Fast finns en servitris som skrämmer skiten ur mig, hon ser ut att vara ond. Men det är nog bara jag som inbillar mig. Imorgon åker jag ! Måste betala min biljett nu, mööö jobbigt. Oh well, ska sova snart, hoppas ni haft en bra dag :)

Godnatt!






/ J

No need for reality when you can dream a better world


I have a lot of faces

Bilder som jag tog i mitt gamla rum ^^, saknar det rummet lite, det vr det första rummet jag inredde på mitt egna sätt, var så nöjd med det :) Så anyways. Idag ska jag äta sushi med Yanina här i STHLM, har köpt biljett hem nu också. Åker hem imorgon! Tänk er att jag varit här i en hel månad... Som en liten semester, fast ändå inte för jag är kvar i Sverige.

Nu drar jag !





/ J

Big sad tears are not the answer



Me

Hej, jag har svårt att somna igen. Har ångest, något inombords som gör ont. Vet inte vad som orsakar min ångest. Kanske är det hemlängtan? Längtar efter mitt trygga lilla liv. Här är allting något nytt, något okänt, har bara en person som jag litar på. Måste vara såhär en invandrare känner sig haha :P Orkar inte måla så jag skriver av mig istället. Åker hem den här veckan ^^ Snart blir jag 21 O.O duuude wtf... Jag är vuxen! Ibland så är jag så omogen så jag glömmer bort att jag är gammal. Vilket inte är okej, men ibland gör man bort sig. Ibland bara. Why hate when you can take a chill pill? Gah, vet inte vad. Är trött. Vill sova! Kan inte sova. Har fortfarande ångest. Hoppas ni har det bättre ^^






/ J

Deep black eyes with a hint of gold

Blir gym idag igen :) Kommer bli kul tror jag. Har inte så jobbig träningsvärk iaf, yay.






/ J

The power of our fantasy


Laugh and the world will laugh with you, cry, and you will cry alone ..


Gymmade igår så nu har jag träningsvärk i rumpan och lår hehe. Idag ska jag vara ohälsosam och äta hemmagjord hamburgare hähä. Ska gymma snart, orkar inte riktigt för är riktigt trött. Idag ska jag träna magen och armar så rumpan och låren får vila sig lite ^^


C ya!






/ J

Who is she to judge me?




"Who is she to judge me?"

Använde mig av pastellkritorna som syns på bilden ^^






/ J

Happy valentines day he said

 

 

Prinsesstårta i form av ett hjärta


Vaknade med att min snygging kom med en jättefin tårta och vackra rosor till sängen :) Gissa om jag blev överglad :D hihi.






/ J

I hate the way you lie


Kl är 7 och jag har inte sovit. Pojkvännen är däckad och jag har haft en kort och rolig konversation med honom medans han sov. Han krävde att få veta vad jag gjorde med min läsk ,haha :p Hade såklart ingen läsk i handen, men han drömde tydligen om att jag hade det haha. Var så uttråkad så jag kladdade lite på hans rygg. Eller mycket haha >:). Han får märka det själv hehe, ska inte berätta för honom. Ska lägga mig nu och sova. Försök nr. 10 !






/ J

I miss you, even if we are in the same room




You can't have my candy


Tog ett bad nyss. Har varit riktigt seg hela dagen men har på nåt sätt ändå fått mycket gjort ^^ Städat,handlat,pluggat och kollat på serier. Ett par vänner vill att jag ska hänga med dem ut och röja ute i stockholm. Men jag vet inte riktigt om jag orkar. Känner inte så många, fast det är ju alltid kul o träffa nya människor.

Ett inlägg som inte lyckades publicera igår -.- Bättre sent än aldrig var det va? :P

PS. Var aldrig ute, stannde hemma med pojkvännen och svullade och myste tills vi däckade, vaknade kl 4 och kunde inte somna om ... TYPISKT.






/ J

Some shadows are grey, mine is black.




Because I can't sleep



Har huvudvärk och kan verkligen inte somna just nu, är pigg... typ. Vill inte vara pigg, vill sova och vakna utvilad. Ååh dåligt det här med sömnbrist :(






/ J

You shouldn't make me sad




Igår



Igår var jag på casinot här i Stockholm och vann 500 kr ! YAAAY.






/ J

It's my turn to leave now.




Maybe I should cut my hair short again?



Ska laga lasagne idag. Hoppas verkligen att det går bra! Är lite nervös hehe. Är inte bäst på att laga mat direkt... haha. Är bättre på att baka. Men ska iaf göra mitt bästa! Har pluggat helt okey idag börjar bli lite mer intresserad så då går det smidigare. Men eftersom jag inte är i mitt hem så har jag lite svårt att koncentrera mig. Jag verkar vara ett vanedjur :P Eller så är det något annat. Väntar på att lasagnen ska bli klar, vr ute och handlade köttfärs och när jag kom ut såg jag att det snöade!? Surprise surprise liksom. I gbg snöar det inte verkar det som. Pratade nyss med marii som bor i borås, där snöar det också verkar det som.

Ska kolla till lasagnen nu! C ya!






/ J

It was never my purpose to decieve you my love



I love you by Jessy Garcia
Three little words

PAUS från skrivandet, läraren har gett mig godkännandet att fortsätta att skriva om det jag skrev. Han är tuff, men jag är cool och kan hantera det. Just grab the bull by the horns and victory is yours! Så iaf, VAD FAN SKA JAG HITTA PÅ TILL ALLA HJÄRTANS DAG?! åh.. ångest? Jag ogillar alla hjärtans dag lite, eftersom daaah man måste vara romantisk och hit och dit. Funderade på om vi ska stanna hemma och laga en fin middag och efterrätt och mysa tills vi somnar, eller borde vi gå ut och roa oss? Får då måste man ju boka bord i tid.. typ nu, eller det kanske redan är försent haha. Men men. Har beställt en liten present till min bobo. Hoppas han gillar den hehe.

Tänkte baka muffins idag hehe, måste gå handla lite saker bara. C ya !






/ J

I heard a lovely thing today



Hittade en random bild på mig ^^ Förfest med Emma inför ES3D klassfest.

Hej... hähä. Nej, har inte börjat skriva men har det i huvudet, I got this. Så anyways, idag ska jag handla lite onyttigheter hehe. Doritos till mig och min bobo, lite skittles kanske, wild berries är min absoluta favorit ! :D Jaajaaa vi gymmade igår och ska svulla idag haha det går egentligen inte ihop, men ... tjaaa, that's life. Eller?

Är så himla töntig idag, saknar pojkvännen, har knappt gått nån timme haha, tönt-varning är det.






/ J

Godmorning hugs and kisses


Hello loves! Ååh visst är det underbart att vakna och se den mest underbara sovande killen ligga bredvid dig och känna hans arm runt midjan. You know that feeling ;) Jag brukar oftast ha svåra mardrömmar så att ha honom bredvid mig när jag vaknar känns otroligt tröstande. Nu har han åkt till jobbet och jag ska sitta och skriva på en uppgift, har träningsvärk i hela kroppen, igår var vi på gymmet och svettades som två små grisar hähä. Blev helt plötsligt trött igen. Typiskt när man ska sätta igång med en uppgift -.-

Hoppas ni har roligare saker för er ! C ya!








/ J

Can't close my eyes

Odla din egen kristall!

Såg du Nadja i eftertexterna? Vill du också göra dina egna kristaller? Kolla här under!

Du behöver: En kristall!
- alun (KAl(SO4)2x12 H2O) finns att köpa på apoteket, hemarbetsaffär eller färghandeln
- vatten (H2O)
- 2 bägare eller glas
- sked att röra om med
- bomullstråd
- pinne, penna, plastsked eller liknande för att hänga kristallen i bägaren/glaset i
- karamellfärg (frivilligt)

Gör egna kristaller!

Så här gör du:
1. Blanda 50 g av saltet alun i ett glas med kokhett vatten. (En burk alun räcker till två kristaller i samma storlek som Nadjas.) Rör om i glaset tills det att allt salt har löst upp i vattnet. Vill man färga kristallerna så blandar man i karamellfärg. Obs! Röd färg fungerar inte.
2. Rulla upp bomullstråden på en pinne eller liknande och fukta den under kranen. Sänk sedan ner den i glaset med saltlösningen. Dra snöret upp och ner några gånger så att några kristaller hinner fastna på tråden.
3. Lägg sen din trådanordning på kanten till glaset.
4. Nu är det bara att vänta!

Efter några timmar i glaset så kommer de små kristallerna som fastnat på bomullstråden ha växt till sig och blivit stora! Ett tips om man har tålamod är att låta odlingarna stå mörkt över natten. Om du regelbundet tar hand om din kristall och plockar bort onödiga små kristaller som bildats på dem kommer du efter några veckor att få en jättestor kristall.

Finfina kristaller

Det går bra att hälla ut det som blir över av saltlösningen i slasken efter avslutat experiment.

Obs! Var försiktig, låt gärna någon vuxen vara med när du experimenterar. Oblandad alun irriterar ögon, slemhinnor och hud vid närkontakt. Stoppa inte fingrarna i munnen om du fått alun på dem. Tvätta händerna först.

Hur det kommer sig att det bli kristaller:
När man löser upp saltet alun i det varma vattnet så frigörs alunmolekylerna. När en alunmolekyl träffar en annan alunmolekyl när den åker runt i vattnet så gör dragningskraften att de vill fastna i varandra. Det här gör att fler och fler molekyler binds ihop. Nu har kristallisationen startat!

Av Svante Åberg, Umeå universitet

När vattnet avdunstar, dvs att det går över i gasform så möts alunmolekylerna oftare och kristallen växer. För att en kristall ska bli till så måste det finnas något som den första kristallen kan fästa. I det här experimentet är det bomullstråden som kristallen fäster sig vid.

Om kristaller
En kristall är väldigt vackra att titta på. De är en stark massa som består av atomer, joner eller molekyler som är arrangerade i ett enhetligt mönster. Det ger kristallen en särskild form, färg eller andra egenskaper. Diamant och grafit (blyerts) är två exempel på kristaller som är uppbyggda av grundämnet kol. Men tack vare att de är olika uppbyggda så ser de mycket olika ut.

Om Alun:
Alun framställs genom att man kristalliserar en lösning av kaliumsulfat och aluminiumsulfat. Det kallas därför för ett dubbelsalt. Alunkristaller kan användas som naturlig deodorant. Det har använts i en del länder i Asien innan man uppfann deodoranter för att få bukt med illaluktande svett. Aluminiumsaltet täpper till svettkörtlarna dessutom har det en antibakteriell verkan som förhindrar att svett får en obehaglig lukt på grund av bakterierna i huden.

Källa: Skolkemi Umeå Universitet

Länk : https://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=58360&a=1051972&printerfriendly=true

 

 

Det här ska jag veeeerkligen testa när jag kommer hem till gbg !!! :D

 

 

 

 

 

 

/ J


Will he leave me tomorrow?

Gahh är lite små trött. Måste borsta tänderna, då blir jag oftast pigg och då tar det lång tid innan jag kan somna. Men får göra mitt bästa för att däcka hehe. Idag köpte jag lite underkläder, pojkvännen köpte handdukar och badrumsmatta, sedan åt vi buffé på PONG, så himla god mat! åt massor av dumplings och sushi hehe till efterrätt åt jag frukt och pannacotta!!! Om nom nom nom. Sedan åkte vi hem och kollade på Fantastic Mr.Fox, den filmen är så underbar, så fin gjord. Det var allt jag gjorde och nu är klockan väldigt mycket haha.

Godnatt sötnosar!






/ J

Can't sleep with the sound coming from the other side of the wall












/ J

Something is waiting for me


Har väldigt svårt för att somna just nu, hade varit skönt att få sova i tid, men det är väldigt ovanligt för mig haha. Intresseklubben antecknar..






/ J

Think outside the box




Is this lovely or what!


åååh innan jag lade mig igår så kollade jag igenom flera bilder från HDK (högskolan för design och konsthantverk) och de var fantastiska! Jag fastnade mer för det som ser enkelt ut, men som jag antar, har lagts ner mycket arbete och tid på att skapa, sånt tycker jag om. Det är så mycket som man inte vet om, som t.ex. Varför valde hon/han att skapa just det? Hur lång tid tog det? Vilken teknik använde hon/han? Vad vill hon/han säga med detta?

Ser ni? det är massor man inte vet men ändå så kollar man på saker och ting och säger oj, vad fint eller oj, vad fult. Det är ju normalt, alla människor har en idé av vad som är fint och vad som är fult.






/ J

No pain, no gain.



Hemmagjord jordgubbsglass

Pojkvännen sitter och nördar sig med sina vänner just nu, som små barn är dem haha. Jag är supertrött. Har inte gjort något speciellt idag, vilket kan vara anledningen till att jag är trött haha.  Ska lägga mig nu, godnatt!






/ J

Always reach for the stars darling

 

 

Vek ett antal stjärnor :)






/ J

I'm standing on my own two sexy legs




Gången jag åkte till växjö
^^

Hejsan ! :-* Kom hem nyss, var ute i stockholm och träffade en väninna. En snygging jag blev kompis med då jag dansade i växjö, vi åt sushibuffé, om nom nom. Åt glass med chokladsås också, mycket gott hehe. Sen köpte jag fina underkläder ^^. Har ont i fötterna, gick en stund, det var kul att träffa henne, det var längesedan. Var lite nervös inför att åka ut själv, men jag hittade hehe, hade varit pain in the ass om jag åkt vilse -.-

Snart ska jag göra en riktigt god glass :) My ice-cream brings all the boys to the yard hähä

Ha det bra snyggingar !






/ J

RSS 2.0