Icke brun

Har varit o solat nu, tror jag har bränt mig lite, men annars verkar det ha gått bra ^^ ska sola om ett par dagar igen, så min hud får vila sig lite, man blev visst varm i solariumet, hade glömt bort det ^^.

Är trött, måste in till stan o lämna tillbaks en klänning (impulsköp), får hälsa på Lisa då :)

Nu drar jag, adios.






/ J

Insomnia

Hejsan, jo jag har varit vaken hela natten, och nej jag ska inte sova än. Ja, jag brukar dra allnighters lite då och då, ganska ofta när jag är fri från skola och jobb. Fast ibland gör jag det fastän jag har skola och jobb, då får jag antingen hoppas på att jag håller mig vaken eller  så dricker jag kaffe, en STOR kopp kaffe haha.

Så vad jag ska göra idag är att, jag kommer hålla mig vaken tills kl 21.00 idag ^^

Don't wish me luck, I make my own ;)

Men tänkte dra och sola om en stund, fast tydligen så måste man boka tid för det? helvetesbajsrövhål. Orka!? Måste vänta... måste ringa o boka tid...hinner somna tills dess. Hoppas jag inte får cancer på köpet, det är ju inte som att jag solar ofta, eller som att jag inte tål sol. Tack vare mina föräldrar så har jag huden som faktiskt tål sol hihi, eller det hoppas jag på ..

Men då är frågan, är att sola på solarium farligare än att sola vanligt? Är inte den enda skillnaden att solen ger värme, medans solarium bara är farliga strålar?

Ska googla det senare. Google står mig nära (o^^o)


Jag när jag solat ^^
Här är jag solbränd



Blekfisen Jessy haha.

Hmm ser väldigt annorlunda ut, kanske beror på att jag var yngre på den första bilden?

Jag ändras med tiden, tiden förändrar mig.






/ J


Finally home

Tack vare kevin som körde hem mig, så är jag äntligen hemma. Är så trött. Sov knappt 2 timmar, fixade tentan!! :D iaf känns det så, träffade mina snygga vänner, åt sushi, var på laserdome, var ute och förfestade, skulle på strippklujbb, men det blev ej av, var glad över att få träffa det gamla gänget typ. Har saknat dem allihopa :( Nu ska jag iaf sova tror jag. Eller, nej. Ska kolla på kimi ni todoke!!!! FRIIIHEEET!!!!






/ J

Födelsedaaag

Imorgon fyller min lillebror år, så vi ska ut fira den på laserdome ^^ Ska bli jättekul, lär vara offret då jag är sämst på skjutspel haha.

Imorgon har jag min första tenta! Är så spännande. hoppas verkligen inte jag blir försenad, då jag måste pendla dit. Vill verkligen inte behöva göra en omtenta.

Ska försöka sova nu. Godnatt!



Gammal bild.






/J

Alice in wonderland




Jag längtar!






/ J

Ingen bra Idé

Är nu klar med alla kapitlen!!! :D Känns så jävla grymt! Har bara pluggat i flera dagar, alla började undra om jag var vid liv, eftersom jag inte hört av mig haha.

Idag direkt efter plugget så åt jag och familjen pizza, och lite popcorn till en skräckfilm, en koreansk film. Ganska löjlig var den, hade vågat se den ensam faktiskt haha. Imorgon ska vi kolla på en till film, får hoppas på att den är lite bättre.

Blääää det blir ingen västerås, så får göra något annat roligt istället ^^

Jag tänker iaf fira min första tenta på något sätt ! Kanske med en Ben & Jerry's haha.



Haha undrar om den finns på riktigt






/ J

Filmjölk, flingor o russin.

Åt lite nyss, så nu är jag mätt ^^

Idag har jag pluggat hela dagen, ännu ett kapitel läst. Snart är jag klar !

PÅ fredag ska jag åka till Västerås, träffa några från dansgruppen och festa ^^ Ska åka direkt efter min tenta haha, lite smått spontant. Det är på tiden med lite spontanitet, har bara planerat och klämt in en massa i min lilla kalender.

Oh well nu ska jag bara slappa, imorgon ska jag plugga mer!


Jo, vi var nyktra.

Ska skapa fler roliga minnen snart :D






/ J

Hej o hå jag pluggar på !?!?

PLugg plugg pluggggg... det enda jag gör när jag inte tar en kort paus. Vill hinna med så mycket idag, imorgon jobbar jag, tisdag tränar jag, onsdag jobbar jag, fredag har jag tenta. Torsdag, då blir det repetition på alla kapitel. Hinner jag?? Som fan att jag ska hinna. Måste hinna. Måste kunna allt tills på torsdag, det har jag bestämt.

Ville bara få det sagt ^^

Adios!






/ J

I have plans, I have plans, I have a plan .

Här är jag igen, har pluggat klart kapitel 2. Är inte trött tack vare kaffet jag svepte i mig som en törstig vilsen människa i en öken.

Jag är tom i skallen, lite deppig, vet ej varför.

Tenta snart, födelsedagar snart, kanske en liten resa bort mot västerås. Snart snart snaart. Jag längtar till nästa veckas utmaningar, har förberett mig på det enda sättet jag känner till. Planering och hårt arbete. Klarar mig ej utan detta, am I a controle freak?

Kanske kanske. Men jag står ut med mig själv, det räcker.

Har så mycket info i skallen att jag är rädd för att jag spricker o allt flyr iväg från mig. Vill inte få underkänt, vill ej misslyckas. Även då jag lär få en andra chans .. omtenta. Fifan. Nej. NEJ.

Familj, vänner, plugg, träning, jobb.... och... pojkvän? Har jag tid? skulle jag kunna skaffa mig tid? Hur lyckas man med så mycket?

Ett förhållande kräver tillgivenhet, spontanitet. Spontanitet det går ej att planera. Det är tråkigt att planera ett förhållande. Jag gillar det inte. Känslor bara händer. Kärlek bara händer.

Jag mår bra nu. Hejdå.








/ J


124529i9483

Idag så fick jag kolla på en lägenhet, blev kär i den direkt! Men ska se ifall det finns bättre, fast det tvivlar jag på. 

Idag ska jag renskriva min text för imorgon har jag seminarium igen ska bli kul, då ämnet är så intressant.

Haha igår så tränade jag till kl 01.00 så skulle vi ta vagnen hem, men de hade slutat gå! Vi frös arslet av oss så vi åkte taxi hem. 

Ville bara skriva det hihi, nu ska jag renskriva min text! ^^


I am old and tired, will I crumble or prevail?






/ J

AI

Igår var det verkligen suuuuper kul :D Var nykter o glad med mina fulla vänner haha. Fick massor av alkohol på min klänning, inte kul alls kan jag säga, fick gå på toa o torka mig med en massa papper minst två ggr, vissa personer blir ju verkligen galna efter ett par shots haha. Bra musik och glada människor, fin lokal dessutom. Längtar redan till nästa AI.

Så idag är det alla hjärtans dag, firade det med Ullis genom att äta en romantisk middag för två, hahaha. Hon åt en ciabatta och jag åt sushi :D Mums !

Är så glad idag, men jättetrött. Kan knappt plugga, har läst samma text om o om igen. fifan vad trög jag känner mig.

Nu ska jag iaf dricka te, adios !






/ J


Söndag

Var ute igår, var på parken, tyckte inte alls det var bra musik. Och det var ganska tråkigt måste jag säga, men det var iaf kul att vi kunde fira aria ^^

Så det blev inga bilder från  igår haha, så går det ibland. Idag ska jag kanske ut igen ^^ Fast denna gång blir det nog AI fest. Först måste jag bara plugga.

Adios !






/ J

Fiesta !

Ska ut och fira idag, men känns som att jag inte har något att ha på mig, sist jag köpte festkläder var i Hong Kong, har redan använt alla mina festkläder dessutom.

Här kommer lite festbilder :


Haha vacker bakgrund eller vad? :P


Ganska gammal bild


Jul 09


Jag är glader varje gång  ^^


Hong Kong


Den här bilden är rolig, då jag ser jättefull ut haha, men egentligen var jag bara påväg att blunda, drf ser jag halvvaken ut :P

Så kan jag se ut när jag festar, men nu är det jättekallt så ska klä mig lite varmare haha.

Har bestämt mig för att vara bekväm. Så ska nog bara ha ett linne kanske jeansleggings , men massa smycken så jag ser lite festligare ut och festsmink ^^.

Nu ska jag plugga lite mera. :D.






/ J

Fortsättningen på Flower Power













Fortsättning följer. Stay tuned ^^






/ J


I'm alive !

Har mycket plugg kvar, men det fixar jag, stöttande vänner och familj är bra o ha ;) tack för att ni tror på mig.

Så iaf, igår var jag inte vid medvetande riktigt. lite som en zombie i slutet.

Igår var jag i skolan hela morgonen och till kl 16.00 tog tåget som självklart fick lust o försena sig JUST igår av alla dagar. Så mamii och min lillebror fick vänta på mig lite mer. Vi kom försent till visningen av lägenheten, men de var så trevliga och sa det inte gjorde något. Vi gick vilse förresten! Så vi irrade runt i kanske nån timme eller så. Men vi kom fram tillslut, INTE tack vare google maps. Den SUGER kossa.

Oh well

Så vi kollade på lägenheten och jag har redan bestämt mig för att jag vill ha den ! men mami och lillebror tvekar. Det är fult inrett, men inget som jag inte kan fixa.

Så jag kommer försent till träningen också, men det gick bra ändå, tränade arslet av mig, fick testa kjolen också! :D Det är ganska svårt att få den att röra på sig, så man måste verkligen överdriva alla rörelser så att kjolen hänger med. Men jag klarade av det på första försöket ! :D Är jag glad över det, börjar känna att min kropp blir starkare, kan gå upp för skolans trappor utan att tappa andan ! :D yaaay, andas fortfarande som en kossa när jag gått upp till tredje våningen, men det har iaf blivit bättre haha.

Det jag tränar är Caporales, gruppen jag dansar i heter Raymi, det är en slags boliviansk folkdans vi dansar, sånt kan man se på karnevaler.















/ J

Vänta ut stormen ?

Saker man inte förväntar sig som dyker upp . Bra och dåliga. Gaaahh, är så trött, behöver göra ngt kul, träna t.ex. kanske gå på nån fest.

Men kanske inte.

Gaah. MÅLA! Det behöver jag göra. Vill dessutom fixa tentan. Få VG. Orkar jag plugga även de dagar då jag jobbar och tränar?

Imorgon ska jag vara i skolan morgon och dag, sedan ska jag snabbt som fan kolla på en lägenhet, sedan ska jag stressa till träningen, sedan ska jag träna arslet av mig, sedan tar jag ett varmt bad hemma, ska försöka däcka på sängen och inte i badkaret den här ggn. Lär inte orka torka håret, så kommer vakna med världens frisyr haha :P

Nej fan. Måste plugga inför lektionen imorgon, så att jag hänger med lite i genomgången. Kanske orkar måla sen?






/ J



Tjena mittbena !

Så nu har jag tröttnat på mitt gamla hår, så har gjort mittbena. ingen succe bland mina vänner haha:P Jag gillar det iaf :D Fast inte idag då jag somnade med blött hår, och när man somnar med blött hår blir det jättekonstigt.

What to do what to doo?

Hmm ska nog fixa det med hår mousse eller hår spray. Får lägga upp en bild på mitt hövve sen.

Anyways, är superhungrig och ska göra en god sandwich ^^






/ J

Jag häller mjölk på mina böcker ..

Nej nu borde jag egentligen plugga, vilket jag ska, så fort jag slutar göra oviktiga saker. Typ som att sitta o glo på väggen? nej jag gör inte det. Faktiskt. Detta är min korta paus.

Idag : Snabba cash ! Mycket bra faktiskt (dock vet jag inte om det var Joel som gjorde den bra eller själva historien hihi), skiljer sig från boken, men det verkar bli en andra film?  Hoppas jag iaf. häähäää

Nu ska jag iaf plugga Biologisk psykologi  yaaaay ^^ ja, jag tycker faktiskt det är kul att läsa det.









/ J

Snabba cash

Är så trött ! Har träningsvärk över hela kroppen nästan :( Tränade ganska länge, vi var i lokalen i ca 6 timmar. Jag ska rita ett fint mönster till dräkterna ^^ 

När jag kom hem igår kunde jag knappt hålla mig vaken, jag hade trots allt varit vaken från 6 på morgonen ,jobbat, sedan sprungit hem bytt om och sprungit till träningen. Haha. kom hem väldigt sent o mami hade varit orolig och undrat var jag tagit vägen :P sööt .


är trött nu, så ska nog ta en power nap, så att jag kan vakna i tid för dejten med sintis ^^ ska kolla på snabba cash idag , wohoo! Boken var jättebra, så har höga förväntningar på filmen, det som stör mig är att killen som spelar Jorge i filmen inte ser ut som en latino :(





oh well


ska sova nu!






/ J

The start of "Flower Power"




















/J

Aldrig nöjd.

Så nu har jag ändrat min målning lite, var inte riktigt nöjd med hur det hade blivit innan. Lång dag idag, är cp trött. åt nyss en hemmagjord mini pizza ^^ yaaay så gott hihi.



Callense y oigan el sonido de belleza


Ser fram emot imorgon ^^ träniiing då.

Har köpt ett solkort idag, ska äntligen bli lite små brun, hoppas jag inte får cancer på köpet :( Känner mig väldigt slö osv. Men ska måla lite ändå. Har pluggat hela dagen nästan, behöver en paus.






/ J

RSS 2.0