Our eyes met, our lives changed




Koreansk serie "Full House"



Den här serien har jag kollat på de här dagarna, väldigt söt serie, lite töntig och så, men helt okey :) Har sett den innan men tyckte om den tillräckligt mycket för att se om hela serien en gång till hähä. Dricker nu en smoothe (jordgubb/banan) som pojkvnnen mixat ihop, muuums.

c ya !






/ J

Nightmare is a constant visitor




Sleepless in Stockholm



Hej snygginar ! Vaknade för inte så längesedan och är seg som en snigel i skallen. Hade en helt galen mardröm, kan bero på att jag såg en myskofilm innan jag lade mig hehe. "old Boy" heter filmen, riktigt galen, skum, sjuk, framförallt spännande, inte alls så förutsägbar som andra filmer. Tyckte om den. "the green hornet" var ganska rolig faktiskt ^^ Men nu ska jag sätta igång med min essäuppgift, hörs sen ^^

Åhh har en finne i örat, riktigt irriterande :(






/ J

Eyes that don't see, heart that doesn't feel




Jag när jag var 16-17


Idag har jag inte gjort så mycket, diskat lite, pojkvännen jobbar idag, så jag har pluggat hela dagen. Känns ganska ensamt att vara här när det är så tyst, jag är nog inte van vid att vara ensam hehe. Idag ska jag och min snygging på bio, vi ska se the green hornet!! Yaaaay ^^






/ J

I long for you to be by my side




Min väska



Imorgon åker jag ! :) Är så himla glad. Måste plugga också, finns mycket att plugga och har inte fått tag på min kurslitteratur än. Men funderar på att låna i bibblan istället för att köpa, måste ju vara snål som sagt hihi. Vill liksom resa ^^

Åh kommer vara så underbart i sthlm, kommer äta god mat, goda efterrätter, fira våra viktiga datum, träna tillsammans, helt enkelt bo tillsammans, får se om det verkligen är så svårt som andra säger att det är. Iofs så kommer vi inte ha delad ekonomi haha, det underlättar nog ^^






/ J

Orange is pretty, you are pretty.








Idag har jag packat klart mina väskor, haha. Det är på onsdag jag åker, men blev så nervös och tänkte "tänk om jag glömmer något" Så istället packade jag ner halva min garderob för att inte glömma det viktigaste höhö. Har lackat naglarna orange, passar min olivgrönahud, like total match made in heaven. Iaf, ska träna därborta, så tog med mig mina easy tones från Reebok, har hört att man inte ska springa i dem för annars finns det risk att man bryter fötterna :S WTF!? Kan de inte sätta en lapp på skitskorna så att man vet om det utan att behöva fråga, dessutom är det inte alltid försäljaren vet om riskerna, så även om man frågar kan man få ett felaktigt svar. Anyways, kollade på nätet angående skorna och det stog att man inte ska springa i dem, så nu får jag gå i dem,powerwalk, sen så får jag lyfta lite vikter, sen ska jag spänna mig framför spegeln och se muy macho ut.






/ J

A golden day, a silver night

 

 

Can't stop thinking about you






/ J

It is what it is, I made it that way.




Snusk-Pandan






/ J

I have my obsessions




Snusk-pandan
jag fick av bobo


Så ser det på min byrå, smycken, kladd och min panda ^^ Där hänger mitt halsband också, som jag fick samtidigt som min panda hehe. Den silvriga kedjan med den svarta kristalldroppen. Nu ska ajg fortsätta rita, i nästa inlägg ska jag visa en liten bild jag ritade hehe ^^






/ J

This year shall be epic











Till min kalender ^^






/ J

My Little Bubble

 

 

My Little Bubble






/ J

Happy birthday dear mom, the best of them all







Origami,värmeljus,varmrätt och efterrätt (inte med på bild)

Gissa om mamma blev glad över att se allt det här :D






/ J

Oh no, oh no, oh baby don't go




Den sista konkubinen



Bakade mammas tårta på natten med lillebror, den blev inte superfin. Men det är tanken som räknas hahaha :D Tur att mamma älskar oss :P






/ J

Sweet bitter things I never knew of, until today


Nu är jag hemma ! Yaay. Är trött som bara den. Fixade lite i köket, så nu är det fint ^^ Idag ska min bror hjälpa mig med kontot på Ps3 har inte förstått hur man gör det. Har tappat bort min The sims 3 cd-key, fick nästan en bitchfit, men bara nästan. Tråkigt :( Ville verkligen spela.

Så imorgon fyller min mamma år, så jag har bestämt att jag ska göra en fin och god tårta åt henne.  Hoppas hon gillar den !






/ J

I don't like my stalkers


Godmorgon! Har inte sovit så bra, personer som ringt mig på morgonen och förstört min sömn gahhh. Jobbigt äree. Idag har jag saker att göra, saker som kommer att ta hela dagen. Kommer vara helt slut senare..






/ J


I saw his manboobs

 

MUMS.

Kära hellagoodbye.blogg.se, idag har jag kliat mig på tån. Nej men seriöst, idag så var jag ganska produktiv, bortsett från att jag åt på Burger King, känner hur finnarna börjar bilda ett samhälle på mitt ansikte O.O, det är ju inte produktivt, men det var så goooottt.

Iaf, har varit ute på äventyr och fått en komplimang för min väska, random is nice. Var inte så roligt att komma ut och se de tjocka lagren av grus, än mindre att gå på allting. Möö, längtar till sommaren. Då sker det saker! Roliga saker.






/ J

Goodnight kisses



<3






/ J

Numbers are for pussys




Utklädd som förskolelärare


Hej hej!

Idag har inget speciellt hänt, har bara varit hemma och segat som en sköldpadda. Åt en banan också, om nom nom nom.






/ J

And so it has begun



Kazehaya och Sawako


Kimi ni todoke säsong två har börjat ! Yaaaay !






/ J

Love is taking the best of me



My little bubble

Såhr ser den ut än så länge. Är inte nöjd med bubblorna och man ser hur mycket jag suddat, hähähä :P Realism är inte min grej. Men testa kan man. Får kanske måla bakgrunden i någon mjuk färg för att osynliggöra de fula linjerna hehe.

Saknar min snygging igen, som en liten tönt.






/ J

I was never afraid to take the leap

 

Uppsala

 

 

Efter att jag matat ankorna med lite bröd (på bilden) hehe. Nu är jag hemma och ritar lite bubblor, de blir inte så bra dock. Oh well..

 

 

 

 

 

 

/ J


Känn ingen sorg för mig Göteborg


Håkan Hellström på Spotify, skön kille, skön låt, perfekt att fuldansa till hähä. Det är jag jävligt bra på ska jag säga. Men men, ska åka till Uppsala och hälsa på min fina plugghäst ^^, heja på honom, sen är det hans tur hihi. För snart börjar jag plugga, om en vecka ska jag lämna in min första uppgift. Så får väl börja på den, den här veckan. Nu måste jag bara packa min lilla väska.

Packa ner lista

* Dator

* Kläder

* Kam

* Smink

* Kalender

* Bok (Den sista konkubinen)

* Mobil

* Plånbok

* Hemmakläder


Allt jag kommer på, oh well, nu börjar jag packa!

Ha en bra dag snyggingar, hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer ha idag :D






/ J

Just because I can


Ibland vill man bara skrika, ha sönder något, lipa som en skitunge eller springa tills benen inte bär en längre. Idag är inte en sådan dag, I'm bored. Ska somna om. C YA.






/ J

Never felt the need


Den här veckan har varit riktigt goooood, har bakat massor ^^, bakade blåbärsmuffins och paj, vi gjorde smoothies och så bakade jag cupcakes också. Mums. Åt på Heaven23 men det var inte någon WOOOOW känsla -.- det var helt okej, ingenting speciellt riktigt. Åt halstrad lax med blåmusslor och potatismos som var grön!? den såg inte så god ut och smakade helt vanlig potatismos. Hittade ett nytt sushiställe, med rullband och allting hehe. Det var riktigt gott, fast sushikocken, eller vad dem kallas för, gjorde några konstiga rullar som jag inte tyckte om, hon hällde cornflakes på dem, lite konstigt men men. Iaf, jag åker till stockholm på måndag ^^ har dessutom köpt en ny mobil, nokia e72 som liknar blackberry men är bättre hehe.






/ J

Heartshaped lips heartfelt kiss


























































/ J

Tomorrow shall be golden

Hej hej, jo jag lever och är kort. Väldigt kort. Men längre än en dvärg.

Tips! Spring aldrig i högklackat när du är full och det är halt, du ramlar. Försök ALDRIG cykla när du är full och det är halt ute, du slutar nog på sjukhuset.

Yeash igår/idag höhö, så ramlade jag medans jag pratade med min snygging på telefon, sprang ifrån en äcklig kille som följde efter mig, jag försökte cykla hem också, ingen bra ide kan jag säga, jag höll i cykeln och gick, sedan slog det mig att jag var för full för att cykla och tog bussen istället, missade nästan min hållplats för att jag somnade.

Ibland gör man bort sig.






/ J


RSS 2.0