Minnen

Imorgon ska jag jobba.. Vill UT, ut och sitta på The Queen eller PC, kanske Chez, dricka vin, snacka med vännerna, garva åt roliga minnen.Kanske sedan dansa en stund också? Sedan vingla hem och sova som en stock ^^

Bra minnen ^^


Jag o maria


Jag och Dr.Evil


Lisa, Simaa, Jag och Maria


Jag, Simaa och Maria


Simaa och Jag


Maria, Simaa, Jag, Fatin och Ullis


Jag och Simaa


Jag, Sintia och Simaa


Simaa och Jag

Gimme more fun times !






/ J



Boring....

Sitter hemma nu, på en lördagskväll och har ingenting och göra. Börjar bli hungrig men har ingenting och äta, det är helt enkelt för tråkigt att sitta hemma ensam. Fattar inte hur de som bor själva klarar att vara ensamma hela tiden.

Igår var jag i borås, hemma hos min baby. Fick en present från honom, han hade köpt en jätte fin klänning till mig, så söööt är han =)! Jag hade köpt en halsduk till honom och sånna nördglasögon. Let´s hope he likes it(A)

Ska jobba imon, blää, orkar inte jobba. Jag jobbar en gång i veckan hos min pappa och jag klagar fortfarande :S Whats wrong with me?

Aja nu är det läggdags

puss och kram / Maria

A rainy day

Idag var jag på intervju, det gick bra, så nu har jag fått jobbet. Awesome.
Det var jättesvårt att hitta dit dessutom, gick vilse en stund, kom fram helt andfådd och röd. hähä men det gick bra ändå, chefen verkar väldigt trevlig ^^.

Idag ska jag o Maria till stan, jag ska ladda mitt spårvagnskort, det går ut snart drf. Ska sedan köpa en bok och en väst tror jag. Ifall jag hittar. Är trött nu, men vill ändå inte sitta hemma.

Det regnar som jag sa igår, men iaf inte på morgonen då jag gick ut, hähä :)

gaah,, blää på allt.






/ J

"Soon" became "later", "laater later" ..

Så nu har jag äntligen gjort klart mitt CV. Mår inte riktigt bra och är halvdöd, elelr halvlevande, för o låta lite positiv. Fryser arslet av mig här i min pyjamas och garvar för skitsnacket som äger rum med mina halvlevande vänner, bland annat det här med doritos. Doritos are yummi btw.

Vill helst sova i mitt rum nu, men orkar inte ta mig dit då jag inte vill gå dit utan datorn, och min dator är stor som en bebis, bebisar är inte lätta. Och jag är lat, har dessutom inga muskler i kroppen.


är nervös inför imorgon, då jag inte kan vägen. Men min kanske framtida chef har sagt att jag får ringa o fråga henne om vägen och att hon då tänker vägleda mig ända fram till målet, där hon väntar. Låter nice. Kommer säkert regna imorgon o håret kommer hängeá och sminket kommer rinna. Jag kommer vara lerig och ruffsig. Ingen vacker syn. Kanske sexig för vissa sjuka jävlar, men inte vacker.

Ska testa min Dreamcatcher snart får se om den funkar. Hoppas den gör det, för då har maria också en lösning på sina mardrömmar. Fast hon får inte låna min söta, hon får göra en egen. Jag delar inte med mig.

Är snart klar med min bild, ska bara dra lite fler konstiga streck och tadaaa,, allt klart.

Nej nu ska jag nog sova, för jag behöv er sova. Jag vet att det är bra att sova, men kroppen är fortfarande självdestruktiv. Emo rättare sagt.

Kommer nog inte somna än. Damn it.

HIMYM är slut, dumma serie som aldrig tar slut, men desto mer roliga Barney stinson repliker jag lär minnas ^^

Inget vettigt har jag skrivit, är trött, så det är min ursäkt. Intervju om ett par timmar, taggad? inte riktigt. Halvdöd är jag.




Put me to sleep, tell me your goodbyes, tomorrow is a day filled with surprises.


gahhh... sleepp, noow.






/ J



Shopaholic

Känns som att jag har blivit shopaholic, känns som att jag köper saker från internet hela tiden, kanske inte så smart när man inte jobbar och är helt pank.

Här är iallafall de senaste sakerna jag har köpt:

Animal Tube Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Har köpt en animal tube dress från nelly

Freshlook Colorblends Grey Utan StyrkaOch gråa linser utan styrka från fargadelinser.com

Puss och kram // Maria




Låtar....

Här är några låtar som jag tycker om och lyssnar just nu...



Enjoy=)

New moon

Har gått och kollat på new moon nu, enligt mig så var filmen jätte bra! Mycke bättre än den första filmen iallafall. Har också träffat mina vänner nu, för första gången på länge. Först gick vi och åt sushi, sen gick vi runt i stan och till sist gick vi och kollade på New moon tillsammans.

Åt min kvälls mat också and it was good=)

Till alla er som funderar på att kolla på New moon, gör det! Jag rekomenderar den verkligen.


                   Dont worry, Be happy =)

Puss och kram// Maria

BULLSHIT!

New moon filmen SÖÖÖÖÖÖG. Helt enkelt. Och de som säger att den inte gjorde det, ni har tydligen inte läst boken.
Movin on !

Imorgon ska jag på intervju, får se om det går bra, har inte uppdaterat mitt CV på länge, hehe. Ska göra det snart. Eller sen. Later later .. Ska först bara slappa framför datorn efter att ha haft en hård dag på jobbet. Juste, gjorde klart min dreamcatcher nyss ^^ Den blev jätte söt, får se om den faktiskt funkar, det är meningen att den ska "fånga" mardrömmar och släppa igenom drömmar.  Fast även om den inte funkar så är den söt, ska nog använda den som ett halsband eller liknande. Fast först ska jag nog göra den lite finare.


Snart klar med den, använde en nyckelring och lite tråd.



Och här är den klar, den är fortfarande tråkig, men ska fixa den sen. Söt blev den iaf ^^

Ska nog börja fixa mitt CV nu.






/ J

Armen gör ont

Har ont i vänsterarm, har känt mig slö sen igår. Känns som om jag har nikokick just nu. Men kan fortfarande gå , så ska inte klaga. Efter att vi fått sprutan så gick vi till Mc, jag tröstade mig med en glass och en cheeseburgare ^^

Igår bakade jag, trots slöheten, det blev chokladbollar  igen hihi. Har ätit ganska många, men har inte tröttnat än hehe.

Idag ska vi kolla på New Moon förhoppningsvis , och äta sushi innan :D Mums, var ett tag sen jag åt sushi ^^ Och jag är superhungrig nu. Vill egentligen bara sova  .. Men dagens schema lär pigga upp mig !



+




=









/ J




2012

Var och kollade på filmen 2012 i lördas med min pojkvän. Hade velat kolla på den jätte länge, för enligt min kompis var den jätte bra men enligt min pojkväns skolkamrater så var filmen jätte dålig. Så självklart var man själv tvungen och se filmen och bedöma.

Nu satt man där och undrade hur man skulle klara och se en film på 2 tim och 40 min, men för att vara ärligt så kändes det inte som 2 tim och 40 min, det kändes mycke mindre.

Men allt som allt var filmen helt okej, i början såg det lite overkligt ut, allting såg så övedrivet, men i slutet var det ganska bra.

För att sammanfatta filmen snabbt så handlar det om jordens undergång. Enligt mayan folket skulle det bli jordens undergång när deras kalender tog slut, alltså år 2012, men ingen hade tagit det på allvar. Filmen handlar om en pappa som försöker att rädda sin familj, även om det innebär att åka på ett rymdskepp.

Så vad tyckte ni om filmen då?

                                                                                                                                         Mayan kalender


Puss och kram// Maria


Ingen bio, lönebesked och en spindel i rummet!

Ingen New Moon på tisdag för mig :( istället blir det jobb. Men jag tänker positivt! Mer pengar för HKG!

Idag så jobbade jag, hade glömt ett par skor hemma hos Julia så stack dit och hämtade dem. Stannade kvar o lagade mat och efterrätt. Allt var så hiiiimla gott att jag åt för en hel vecka. Magen nästan sprack, hade jag haft jeans på mig hade jag varit tvungen att ta av mig dem, så illa var det med andra ord.

Vi kokade kyckling och burglûr(?), hackade salladen samt gjorde två olika dressingar, till efterrätt gjorde vi fruktsallad som vi rev lite vit choklad till, sedan lade vi till grädde och Julia rev mandelmassa till sin fruktsallad. Muuuums :D

Är trött som bara den nu, blev lite glad för att jag fått mitt lönebesked, it was nice ^^. Men blev mindre glad när jag upptäckte en spindel på väggen. Ropade på mamma som räddade mig från den lilla skrämmande varelsen.

Imorgon är jag äntligen ledig :D awesome.

Ska snart in till vardagsrummet och göra en Dreamcatcher. Imorgon ska jag nog vaccinera mig, och Maribari har lovat att väcka mig. så får se om jag överlever sprutan.






/ J

It was a good night.

Har sovit ut ordentligt idag ! Idag har jag koll på vad det är för dag haha, har inte haft koll på dagarna eller tiden på ett tag nu. Weird huh? Sure is!

Började dagen med toast, sallad, stekt ägg och O'Boy ,Yummii ^^



Så kan maten se ut ibland :P Dock inte dagens frukost, detta är en gammal bild.


Nu när jag har ätit ska jag gaddamn slappa vid datorn tills jag måste börja göra mig iordning inför jobbet. Mamma har fixat pannkakor !!! Min mun vattnas, ska äta sönder snart ^^

Bio på tisdag ! Det blir New Moon. Twilight filmen var ganska bra, dock vinner boken tycker jag. Har läst ut alla böcker redan, så får se om New Moon filmen är bättre än boken. Har inga höga förväntingar på filmen, men det blir iaf kul att umgås med mina vänner. Har inte sett någon av dem på ett tag känns det som.

Nu ska jag äta pannkakor med honung på, adios !






/ J

4 timmar

4 timmar är vad jag sovit. Wtf is wrong with me? Min kropp är emo.

bläää... är seg. orkar inte göra något. Imorgon ska jag jobba igen. Vill inte riktigt... vill inteeee...

Gaah idag var jag helt slutkörd när jag kom hem, ville äta något gott. Men så var ingen hemma och det fanns ingen mat, fick laga mat själv. Förstår inte att jag orkade. Blev potatismos med biff och sallad, mums ^^.

Nu har jag iaf tagit ett låååååångt och avslappnande bad. Precis vad jag behövde. Fast behöver lite sömn också. Men ska nog inte sova än. Ska kolla på True Blood ^^ hihi.



Alexander Skarsgård is looking good ^^ Den där Bill har konstig hårfärg, passar inte riktigt honom på nåt sätt ?

Oh well.






/ J

Cause of death : No sleep

Har inte sovit på 24 timmar snart. Varför?

För jag har gaddamn sömnbrist. Borde decka exakt nu. Men jag orkar inte. Måste ändå vakna om ett par timmar. Är lite seg, men hjärnan fungerar än så länge :P

Målade lite idag, haha alla på jobbet tror att jag är Picasso :P Fastän jag inte var bäst i klassen då jag gick på gymnasiet ^^

Idag så har jag inte deckat tack vare te, te och honung uträttar mirakel, eller så är det bara jag som är van vid att sova lite. Jo, det är nog min vana att sova lite :P Vissa undrar om jag ens brukar sova :P andra börjar tro att jag är en vampyr haha ^^

Jobb imorgon igen. Mer pengar inför resan, mer arbetserfarenhet för mig, jag närmar mig mitt mål.

Är för lat för att avsluta mina påbörjade målningar, men har iaf lyckats måla klart vissa, allt jag målat det här året ligger i en mapp, och några oljemålningar ruttnar där lutade mot väggen :P Orkar inte hänga upp dem, orkar inte köpa passande ramar eller ens hitta en vägg att sätta upp dem på. Haha vad lat jag är när jag tänker efter :p


Lite målningar jag gjort det senaste året





Oljefärg




Färgpennor och bläck.




Färgpennor och bläck.




Akvarell färger, tusch och bläck.




Akvarell färger, tejp och lite bläck.




Akvarell färger och bläck.




Tusch.

Den här är påbörjad, men har varit föööör lat för att fortsätta på den.


Stil och material varierar väääldigt mycket på mina målningar, har inte riktigt hittat " Min grej "

Fast skulle iaf inte kunna tänka mig att bara rita, alltså en bild där jag ritat med endast blyertspenna, jag gillar starka kontraster, så det blir alltid så att jag sätter färg på bilden. Har inte målat med olja på sistone för att färgen är så svår att få bort från penslarna. Vet inte riktigt hur jag ska få bort färgen utan att göra mina penslar flintskalliga :p






/ J

Godnatt

Jag och min baby =)(K) Sov sött(K) godnatt på er alla// Maria

Höst

Hösten är här igen, och då vet man vad det betyder, REGN. Hösten är den värsta årstiden. Hatar hösten, man blir så deprimerad av all regn, det blåsiga vädret, den långa natten som börjar redan klockan 4. Ibland önskar man till och med att man kunde hänga ballonger runt huset och hoppas på att den flyger iväg=) ( citat från min baby ).

Men det vore skönt ifall man kunde resa bort, långt härifrån, som t ex till thailand eller amerika, speciellt tillsammans med min underbara pojkvän:).

Önskar bara att sommaren var här...



RSS 2.0