Tomorrow never dies



Happiness
Glad


Prov blir det idag. Imorgon jobbar jag, efteråt ska jag ut med några vänner och dricka lite. På torsdag pluggar jag, fredag och lördag också. Söndag ska jag laga piroger och baka cupcakes. Ska göra jättefina cupcakes ^^ kommer bli kul. På Måndag har jag prov och besök från Sthlm, yaay!






/ J

Been everywhere with you


Hello, har varit borta länge nu, har pluggat osv. Ska plugga klart idag förhoppnings är jag klar tidigt hehe. Prov imorgon. Får se hur det går ! Ska göra ett fint inlägg med massor av bilder som jag tagit sen förra veckan, roligare när man får en bildbomb tycker jag ^^ Nu ska jag plugga !






/ J

I never thought I would come to love you this much





I love the way you make me smile



Saknar dig.






/ J

I would never hurt you like you hurt me


Sky blue



Allt är så himla underbart. Jag är på rätt väg och du är vid min sida. Älskar varje minut, tar djupare andetag, ser klarare, hjärtat slår fort, jag har energi igen. Jag har ork igen. Jag nöjer mig inte med någonting, tack vare det har jag dig nu och det blir bara bättre.

Idag blir det tacos, på fredag blir det söta valpar och på lördag blir det fest! Min kompis hund har fött små söta valpar och jag ska få klappa allihopa på fredag, yaaay!






/ J

In this room I'm not the mess




Me

Kollade på Entourage och spelat sc2 idag, varit med min fina pojkvän och svullat som bara den haha. Lovely.






/ J

A picture speaks more than a thousand words





My eye


I mitt öga ser man personen som är bland de viktigaste i mitt liv.






/ J

Don't wait until it's too late my love


I see you for who you are



Ska snart laga mat och baka lite gott, är trött och hungrig och godissugen höhö. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, åt sushi idag! Mumma hehe. Såg Due date igår, den var ganska bra :) I lördags så var ajg ute med mina vänner och festade lite, hade kul. Ganska kallt dock, det regnade dessutom, men så kan det bli ibland höhö. Nej, nu ska jag iaf piggna till och laga mat höhö. C ya !






/ J

From this day forward I'm yours




Lipstick


Koreanskt märke som jag köpte då jag var i Hong Kong. Riktigt fin färg! Den har varit min favorit jättelänge nu :) Men nu när jag har MACs läppstift så får de dela plats på min topplista hehe :) Har fortfarande inte lärt mig ta bilder, så drf ser man inte toppen på läppstiftet, men det ska finnas en liten silvrig grejsimojs man ska dra i för att få ut läppstiftet höhö.

Har sovit ordentligt inatt, är totalt utvilad, mätt är jag nu också. Idag ska jag inte göra så mycket, ta en skön dusch, raka benen, sätta upp mina hyllor,äntligen, och städa såklart, har inte tömt min papperskorg på ett bra tag hehe...

På lördag får jag besök av en efterlängtad person, den dagen ska vi ut och festa med mina väninnor :) kommer bli hur kul som helst ! :D






/ J

Winter is here, but you are not.

 

 

Snowflakes

 

 

 

 

 

 

/ J


I need to see you


Wake up in the morning feeling like shit.

 

 

 

 

 

 

/ J


I've never felt like this before


Uppsala



Känns som om det var så längesedan den bilden togs.. Iaf, igår så var familjen på Ikea och köpte mysiga saker till hemmet :) Jag köpte en jättefin kamera! Gillar den jättemycket ^^ Tar så mycket finare bilder också. Måste bara lära mig använda den hehe och inte ha sönder den :( Så som jag lyckats göra med min psp, dator, andra kameror, kläder och smycken :( Vill inte ens påminna mig själv om hur mycket jag tappat bort :'( Vad ledsen jag blir när jag tänker på hur klantig jag kan vara och hur oförsiktig jag är med mina saker. Måste sluta vara så..

Idag ska jag träffa Lydia :) Kommer bli kul ! Ska laga mat åt oss och prata om allt mellan himmel och jord :) Har inte hänt så mycket på sistone, bara att jag festat, pluggat, köpt jackor, skor, underkläder, kamera och hyllor. Imorgon måste jag tillbaks till Ikea och köpa skruvar så att jag äntligen kan sätta upp mina hyllor hehe. Har inte målat så mycket på sistone, har fått väldigt bra feedback, men finner inte motivationen eller inspirationen. Kanske borde ladda upp bilder på kläder jag köpt? Eller outfits. Men jag är ingen Lady Gaga precis, så det skulle nog inte vara något nytt man skulle få se hehe.

Oh well


Ska försöka sova, har världens mensvärk. Vågar säga det för jag antar att det bara är tjejer som läser min blogg hehe.






/ J

Didn't know about evil until I met you


Jag utklädd till skolfröken


Igår var jag med asiatgänget och hade superkul, började med middag på Peacock, överskattat verkligen, maten iaf, inredningen är riktigt snygg. Servitören var väldigt otrevlig också. Efter middagen åkte vi till boråsarnas hotellrum och förfestade, sedan gick vi till Valand och dansade loss, drack lite mer där också haha. Sedan blev jag trött och åkte hem, missade nästan min sista buss ! Men kom hem till slut, helt död, blev väckt av en kompis ,kl 6 på morgonen, som berättade om vad hon varit med om haha. var inte så kul eftersom jag vaknade tidigt haha.








/J

Sweet tender love is all I ask for


Candy is bad for the teeth







/ J

My little bubble




My little bubble
My Little Bubble



Work in progress






/ J

I wont feel bad for you





























Jag har levt i en bubbla och nu är jag tillbaks i verkligheten, det var underbart så länge det varade !






/ J

RSS 2.0