http://hellagoodbye.blogspot.com/


Nu har jag bytt till http://hellagoodbye.blogspot.com/ ! :D vi ses där snyggingar ^^


/ J

I miss you alreadyGårdagens fest


Helllooo ! :D Är tillbaks i gbg nu, så himla varmt det är här ! :D Så skönt hehe. Var utsvulten när jag kom hem och mamma är så snäll att hon sparat en halv banankaka till mig, ska äta upp den den här veckan. Yum yum! Nu när jag varit sjuk har jag förlorat lite av muskelmassan, gick inte så bra med träningen i sthlm haha. Men det blir ändring på det nästa vecka ! :D Då jävlar ska jag ge järnet igen muhahah. Har haft riktigt kul fast jag varit sjuk, spelkvällen och gårdagens födelsedagsfest var bland de roligaste kvällarna i sthlm. Åh är hungrig igen så ska in till köket nu hehe.

c ya!


/ J

I was lovestruck that first time we met
Just now I thought about that time when you whispered that you love me

Är så himla sjuk, plugget har gått bra iaf, vaknade kl 4 igår och satt och skrev, just nu har jag ingen lust o göra det hehe. Är så himla trög i huvudet alltså, blir nog inget vettigt inlägg, men det är okey :) Ville bara skriva ner mina tankar och känslor vid en konstig tid hehe, min dygnsrytm är lika konstig som min lilltå. För en stund sen gick jag till min sovande pojkvän och pussade lite på honom, han sover så djupt så han märker inte ens det hihi. Han är så himla fin som gjort te och lagat mat till sjuka lilla mig. Senare idag ska vi lata oss hemma. Om jag orkar så bakar jag något gott till oss :)


/ J

Don't wait for me, I'm not the type that makes the same mistake twice
Love this picture from weheartit

Ååh blir så himla glad av att se den bilden :D Så många penslar! Fint skrivbord också, starkt och gammalt.

Möö, är fortfarande sjuk, igår tränade jag, men orkade inte lika mycket som i vanliga fall.

Måste plugga idag, har mycket att göra buhu. Funderar på att ta en promenad sen, men vet inte om jag orkar, det blåser ganska mycket där ute.


/ J

You have been the one for me and now it's time to let goEn bild jag hittade på weheartit

Urk.. är sjuk och helt seg i kroppen. Hade tänkt plugga men oj vad det sket sig. Inte kul alltså :( Kommer hamna efter och då lär jag inte ha tid över till något kul alls.

20 dagar kvar tills jag får min Ipad ! Längtar som en nööörd hehe. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...


/ J

When you're dreaming with a broken heart, the waking up is the hardest part

 

 

Bunnylace

 

Gillar bilden, that's all folks.

 

 

 

 

 

/ J


I recognize you from last nights dream
@ Tezukuri sushi in stockholm


Vaknade sjukt sent idag, snart ska jag och pojkvännen äta pasta carbonara ! <3 mums. Sen ska vi träna igen, blev inget igår för vi hade druckit. istället åt vi på en fantastisk sushi restaurang, himla gott var det ! Märkte att jag har ätit sjukt mycket sushi :S Borde nästan lägga upp bilderna bara för att visa att jag inte överdriver haha.


/ J

I miss youInför studentskivan

Vaknade och kände mig seg i huvudet. Drack med gänget jag framöver kommer kalla för FIFA-gänget, de spelar för kung och fosterland haha, riktigt kul att spela med dem, speciellt att dricka med dem ^^ Det blev en hel del sprit igår, lite väl mycket för vissa hahah :p Tur att det inte urartade, så det blev inte så mycket städning. Träningen gick bra igår, vet inte om det är en sådan bra idé om jag tränar idag, nu när jag är så seg och ändå drack igår.. Ska nog äta lite av maträtten min snygging lagade :D Var lite skeptisk i början, men den smakade verkligen skitgott ! :D Han är så mycket duktigare än mig på att laga mat haha, men det är jag glad över ^^

Dags för mat!


/ J

Blood, sweat and tearsBlue sky

Snart blir det träning ^^ har inga russin så tar en banan istället. Brukar äta något så fort jag är klar med träningen. Har hört att det är bra om man vill få tillbaks lite av energin man gjort sig av med.


/ J

RSS 2.0