No time for shallow goodbyes


Ben and jerry ! <3/ J

It's that time of my youth


Sima och jag i HK <3Var ute med Sima igår natt. det som skulle vara en fika blev till en utekväll på the queen som sedan blev till en ohälsosam natt med en 90g hamburgare och pommes haha :P Men det gillas ! :) Har aldrig tråkigt med min snygging.

Men allt ahr inte varit frid och fröjd! Råkade nämligenr adera de fina bilderna från kryssningen, då jag var i tyskland!!! :'( Tur att jag lade upp ett par stycken från resan, annars hade jag blivit förkrossad.. Har de fina minnen i huvudet :) men hade gärna haft dem på datorn också ..

Idag ska jag till Nordstan och Ikea ! Köpa jeans och hyllor. Ska hänga upp en tavla på min fondvägg också, det var dags att ta itu med saker och ting i mitt rum, det känns så tomt annars. Nu ska jag bara kolla på massa kläder tills jag kan åka :)


/ J

Today I miss you like never before


Jag


Har ett viktigt beslut att fatta, det börjar bli bråttom också. Vet inte riktigt hur jag ska hantera pressen jag känner. Men idag ska jag inte oroa mig, är ledig idag! Har verkligen behövt det. Ska inte göra något speciellt, nörda mig tänkte jag göra hehe :) Får se om jag gör något mer, men tror inte det hehe.


/ J

Seeing you now I understand my loss


Hade kul den kvällen :)


Är helt slut, har ingen energi i kropppen. Ska kolla på Karate Kid :)


/ J

I will never look back again.


Vädret på lillebrors student.Igår var det galet ännu en gång :) Var nämligen ute och festade med latinogänget, var väldigt kul. Efterfesten fortsatte till kl 10 på morgonen haha. Sedan vaknade jag 13.00 och skulle träna kl 16.00. Det gick bra, var inte alls bakis, utan pigg och klar i huvudet. Fast jag brukar nästan aldrig vara bakis :) Tur för mig hehe.

Moderaterna verkar vinna det här året igen? Får se hur det blir :) Sd är vågmästare :( Undrar hur det förändrar sverige..


/ J

I don't think I'm bettter, I know I am.


Rhodos


Har nu ätit ! :) Ska bara byta om och så åker jag. Dagen verkar bli en bra dag, vädret har inget med det att göra hehe. På kvällen ska jag ut och ha kul med ett par vänner :) Ser fram emot det. Men nu ska jag byta om! :D


/ J

I will never let you down


Jag


Känner mig lite osäker, konstigt hur jag kan följa en plan och slarva med en annan. Men jag vet att jag prioriterar rätt.


/ J

You never really got to know me


Hehe


har jobbat som en slav och är supertrött. Men snart kommer min vän hem till mig och vi ska snacka skit hehe.


/ J

I'm not the one at fault


Rhodos.


Ska snart äta, är lite seg från igår, drack ett par glas vitt hehe.


/ J

My love is as deep as the ocean


Silver ocean

Vill åka på kryssning igen! Det var så himla mysigt :)


/ J

Remember that night, that time, when we were one.
Saknar min jämna bränna ! Nu har jag solfläckar, vilket betyder att jag börjar bli blek igen haha. Dags att resa bort igen. Nästa resa blir nog till Guatemala ! :)


/ J

Looking for an Asian Guy
Hahahha jag dör ! Jag gjorde samma min när jag lånade en kinesisk kompis ID-kort :P Det roliga är att jag faktiskt kom in på festen haha! Var nog 17 år på den tiden, roligt minne :D


/ J

I can never forget if nothing is forgiven


Jag tuggar lite på en pannkaka :PSka snart till träningen, ska bara slänga på mig nåt .


/ J

Ich Liebe Dich

Jag i Tyskland :) en kryssning jag gjorde i veckan, väldigt kul !


/ J

Ambivalent state of mind
Morning


/ J

I see you are hurting
Night


/ J

I need not to need youDay


/ J

Home, sweet home.

Ocean, my ocean
Havet är djuuupt !

Guess where I've been.


/ J

RSS 2.0