Spegel i rummet nu! :D

Yes ! har äntligen en spegel i rummet! Men ingen gaddamn kamera för att kunna dokumentera den viktiga händelsen.. Oh well.

Nu ska jag fortsätta fixa lite i rummet. Var på Ikea och köpte lite grejer :)

Grattis bullen
Grattis Bullen!

/ J

Klar!

Nu har jag skrivit klart min text! :D Ska bara hoppa in i duschen, bli fräsch och pigg, sedan göra mig redo inför dagens händelser.

Dagen består av :

* En liten resa till Trollhättan

* Köp av nån liten studentgåva till Sophie

* Sophies utspringning om jag hinner till den, sedan studentmottagningen.

* Träffa kära Lydia

* Skynda mig till den korta lektionen om hjärt - och lungräddning

* Sedan, om jag hinner, till Mañana och äta middag med ett par vänner :)

Och ja, jag klarar det fast jag inte sovit på hela natten hihi. Det är därför jag har mörka ringar runt ögonen och kallas för Panda :P Dessutom säger fler och fler att jag ser ut som en Indie haha. Pandor är söta och Indier är vackra, jag tar sådana kommentarer som komplimanger :D  haha.

Det är ljust ute, ser redan fram emot dagen ! :D

Happiness
Jag är glader !


/ J

Pink Attitude

Äntligen har jag köpt den boken!! Har velat ha den jätte länge nu hahha. Men den var så dyr, så tänkte att jag skulle vänta ett tag. Men nu äntligen är den min! Är så himla glad :D

Pinkt attitude


/ J

Just one more thing

YES! :D KLar med redovisningen, bara hemtentan kvar! :D Ska göra klart den idag så att jag hinner till sophies studentmottagning :D Kommer bli kul!

Har sovit i 8 timmar på 2 dygn. Lite sjukt att jag fortfarande kan koncentrera mig.

Aja, matade bertil, men han vill inte äta, är rädd att han ska dö :(

Han kanske äter nu när jag inte kollar på :P Hoppas jag iaf..

heuhalfds
Tänk att ha en sån sköldpadda :P

/ J

Flower Power

Btw, dettta är "Flower Power".


Flower Power
"Flower Power"

Så såg den ut sist jag tog kort på den :) Snart tar jag en ny bild!


/ J

A kiss that leaves me speechless

Livet leker! Fast jag har en hemtenta och en inlämning kvar :)

Kanske inte dansar till karnevalen i år :( Dräkterna är inte här än! Lite sorgligt, karnevalen är något jag såg fram emot :( Men men, ibland går det inte som man vill.

Idag har jag städat i Bertils lilla hem :) Nu är han ute i balkongen och solar, så söt han är.

Nu sitte rjag iaf och målar, har målat klart "Flower Power". Eftersom jag inte har fått tag i min kamera än så kan jag inte lägga upp en bild på den =/.

Oh well

Ska fortsätta måla :)


/ J

Tröttt !!!

Okej, har varit fram och tillbaks hela dagen idag känns det som.

Gjorde en salstenta, sen fortsatte jag och min klasskamrat på hemtentan, sen åkte jag till träningen, och nu är jag hemma. Ska kanske ut snart igen. Är trött, men äsch. Man lever bara en gång, kan lika gärna slösa på min energi medans jag har, hehe.

Har stretchat som fan, kunde nästan gå ner helt i spagat ! :D Men jag vågade inte riktigt gå hela vägen, kan förstöra mina stackars muskler.

Dagens nyheter dåå. Nu ska jag bara sitta vid datorn och njuta av min fritid :) Imorgon måste jag läsa ut en till bok :P


/ J

Who ordered a baby ??
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!


/ J

I Craveeee!!!

Dagens början har inte varit så här bra på läääänge. Gaaaah! Min underbara vän Ludde är bland de gladaste, mest glädjespridande personer! Som en sol, man kan inte undvika att värmas av solskenet. Så är Ludde, en liten sol. Det smittar av sig, har lett hela tiden jag varit med henne och hennes underbara son.

Ludde o jag var nämligen ute och kollade på konstutställningar, gaaaaalet grymma konstnärer och tavlor såg vi! ett galleri ställde ut lite afrikansk inspirerade tavlor och skulpturer. Det mesta var sånt man ville ta med sig hem, fastän det egentligen inte skulle passa in någonstans haha :P

Har inte tagit kort, IGEN, för att har inte fått tag i Alexis som ska ge mig min kamera =/ Glömde den nämligen hos honom den ggn han hade hemmafest. Oh well. Lätt hänt. Måste vänta tills han hör av sig. Väntan är evig.

Idag ska jag träna! :D sedan ska vi ha filmkväll hemma hos Alison !! :) och dricka lite O'boy drinkar! muuums! ^^ Idag blir det fredagsmys ^^


Fredagsmys
Jag i Hong Kong :)


/ J

Missed me much?

Nu är jag här igen !

Vad har jag gjort på sistone?

Jobbat, PLUGGAT, tränat och umgåtts med nära och kära.

Jag har tid att sitta vid datorn för att jag nu tagit en paus från läsandet.

Japp, måste läsa ut och skapa diskussions frågor tills på tisdag, då vi ska diskutera och lämna in diskussionfrågorna :)

Började läsa boken idag och är snart klar, har varit lite lat och kollat på Carlos Mencia, Ugly Betty och lite fler comedi grejer. Måste få garva i min ensamhet lite då och då liksoom!! heeeheee

Vi hängde upp ett par av mina tavlor i köket idag! :D Målningarna blir finare när de ramas in tycker jag :) Speciellt då mina är lite barnsliga, eller lite galna, så när de ramas in så ser de lite mer, lugna på nåt vis.

Ett kaos som pressas in i en glasburk nästan.

Yeash yeash. Ska nu fortsätta läsa vidare på min bok. " Tusen gånger starkare", av Christina Herrström, det är min läxa. Annars läser jag böcker på engelska, författaren ska helst vara japan, som t.ex. Haruki Murakami och Mariko Hashioka a.k.a. Natsuo Kirino. Deras böcker är galet bra, samtidigt väldigt sjuka haha, man kan inte läsa de utan att rysa av välbehag samt obehag.

Jag undrar om de är galna och ifall böckerna är en skymt av deras innersta tankar och känslor, saker de själva velat utföra alltså. Mina tavlor är mitt sätt att få utlopp för vissa känslor och tankar. Esteter är kanske bland de galnaste människor som finns. Men vi är accepterade, just för att vi kan skapa vackra saker.

Oh well, nu ska jag läsa vidare.

blåa ögon svart hår röda läppar
Hej,vi har linser.


/ J

I shout, I scream, I love, I do love you.

Goodmorning hug

A hug that breaks my spine

presses the air out of me

to the point I can't even whisper

I feel the pain

It runs through my body

My body feels heavy

I can't move

Can't resist

I feel like dying

You bite my shoulder with all your might

Am I bleeding?

I can't see

Am I shutting my eyes?

My world is dark

I can't help but to feel love

I do love you

Now and tomorrow

Love so strong it hurts

Pain is what I feel

Love is what I feel

I love you

I do./ J

RSS 2.0