I have a bad soul
Har varit borta ett tag nu, men det är bara för att jag åkt bort. Är inte i Göteborg för tillfället hehe.

De senaste dagarna har varit bra och dåliga, men mest underbara ! Har ätit gott, haft trevligt sällskap och sett nya saker :) Levt i en bubbla.


/ J

I have destroyed a beautiful dream


Tyskland


Något som tar slut men tar en ny form.


/ J

Never thought I would end up like this


Happy girlsIdag har Lydia varit hemma hos mig med sin dotter Malva, var underbart och mysigt ! Vi åt tacos och kladdkaka och drack kaffe :) Riktigt kul var det att få träffa Lydia och Malva :) Har inte träffats på ett tag nu så saknade dem. Pratade om allt möjligt som vanligt! Mycket fin början på den här onsdagen. Ska måla och spela starcraft snart :)

C ya !


/ J

Three little words

I love you by Jessy Garcia
Three little words/ J

Yesterday I wasn't alone


<3


/ J

I'm the girl next door


This is me right now./J

I shall own youLäppstift och läppenna <3


Riktigt elegant och sofistikerad färg man kan ha på läpparna. Jag som har fylliga läppar passar inte i alla slags röda nyanser, men den färgen var riktigt fin, ser genast piggare ut ^^ Har inte köpt den än, men fick testa den för att se om jag fick en allergisk reaktion eller inte. Ganska jobbigt för mig som inte tål allting, men det gick bra med den iaf ^^. Hoppas Åhlens får in den imorgon !


/ J

You are like a warm summerbreeze


Har inte gjort något speciellt idag, är ganska nere av någon anledning. Finns inte så mycket att göra ändå. Har kollat på serier och lyssnat på musik. Såg wallstreet idag :) Slutet var inte vad jag förväntat mig, men det gör inget. Får se om den nya är bättre. Kollat på kläder men gillade inget den här gången. Vill köpa en jacka, men är allergisk mot dun, så det blir svårt att hitta. Japp, ska kolla på wallstreet money never dies om några timmar. Nu ska jag iaf byta om osv.

c ya ! :)


/ J

I wont thank you for your time.


Me and creepy babySka åka till jobbet snart. Har ont i kroppen och är trött som en liten mupp. Men får trösta mig med att jag får dricka varm choklad i personalrummet senare hihi :) Lång dag idag gahh.. Blir nog kul när jag blivit pigg hehe. In case you didn't know, så vikarierar jag på förskolan.


/ J

RSS 2.0